Koira oli aamulla sitä mieltä:”Perhanan laiskiaiset nyt ylös!”
Työnjako; mies käyttää koiran pihalla ja minä ruokin koko elikkolauman. Eli mies menee koiran kaa ja samalla tupakalle. Ja minä annan kissoille tuoremuonan ja sekoittelen koiran sapuskat. Meniköhän taas ihan tasan?
Kun otin aamupalatavaroita jääkaapista, niin juusto päätti loikata lattialle. Ei kai halunnut tulla syödyksi.

Aikani kyseltyäni meinaako mies pestä niitä vaatteitaan, vai pesenkö vaan navettakamppeeni, sain sen irti sen verran koneensa äärestä sohvalta mihin se oitis noustuaan oli taas lysähtänyt.Ja tekikin sitten itselleen peräti aamupalan. Ja takaisin pelin ihmeellisen hypnotisoivaan maailmaan. 
Puolenpäivän aikoihin rupesin kyselee, että pitäiskö siellä kaupassa käydä ja koskahan se herralle kävisi? Ensin piti keräillä tyhjät limppari ja energiajuomapulloja, jotka ei jostain syystä sitten millään kulkeudu tuonne eteisen laatikkoon. En kyllä ruennut keräämään. Sai herra kerätä ihan itse.
Olen pyytänyt sitä siivoomaan 'puolensa' olohuoneesta, mutta ei oo tuottanu minkäänlaista tulosta. Kauppareissulla käytiin samalla tilaamassa mun autolle huolto, että sais sen katsastuksenkin joskus läpi. Sain ajan vasta 11/2 viikon päähän, kun joko mulla on töitä tai niille ei sopinut. Kirjakaupassa tuli senverran hutera olo, että pyysin miestä ajamaan sieltä kotiin. Ilmeisesti verenpaineet taas koholla. Niille pitää varmaan tehdä jossain vaiheessa jotain, ehkä. Akillesjänteetkin ilmoittelee aikaslailla olemassa oloistaan. Ei varmaan tykkää kun olen kerennyt istumaan niinkin paljon taas tänään, näin lomalla. Tuntuu että vikaa täytyy olla tässä mun sohvassa tai jossain.
Kotiin tultua aloin kokeilee tehdä Nina Lincolnin suklaajuustokakkua. Tosin siitä tuli hieman muunnos, mutta mitäs
pienistä. Keksien murkaaminen oli murskata multa hermot. ”Murskaa keksit monitoimikoneessa”. En omista. Kokeilin ensin sauvasekoitinta. Ei onnistunut. Osa kaatui lattiallekin. Sitten tehosekoitinta. Yhtä huono lopputulos. Lopulta otin viinapullon jonka laitoin muovipussiin ja sen pohjaa apuna käyttäen sain keksit murusiksi. Valkuaisia ja keltuaisia erotellessa ensimmäinen meni pipariks. Siinä vaiheessa meinasi jo loppua hermot oikeesti. Sitten kun piti laittaa sokeria valkuaisten sekaan ennen vaahdottamista...ne päätyivät kerman sekaan. Noh, tulipahan vähän makeutta lisää. Olin jo raivon partaalla. Sanoin miehelle, että kyllä se niin on, että kun päivä alkaa heti aamusta menemään päin helvettiä, niin se menne koko päivän. Ja tämä rupeaa väittää vastaan. Kyllä niin teki mieli käskeä painua helvettiin ettei ollut hyvä tosikaan. Eikä se paska tuuri vielä siihen loppunut. Tein ruokaa johon tuli juustoa päälle. Ja taas fumplasin juuston lattialle. Oli vähällä etten käskenyt koiraa vetää sitä naamaansa. Se kun ei koske jos ei saa lupaa.
Aura-auto ja tiekarhukin kävi taas tukkimassa tienhaaran. Mies kävi nyt sitten illalla pimeässä putsaamassa sen samalla kun lämmitti saunaa. Muuten se onkin koko päivän ollut juurtuneena tuohon sohvaan.
On oikeastaan hyvä, että se lähtee huomenna kotinsa kautta kavereidensa synttäreille ja on koko viikonlopun pois kotoa. Minä yritän saada aikaiseksi ja siivota sinä aikana koko kämpän. Käsky kävi siivota oma osansa, turha vinkua, jos sitten on pahvilaatikot yms. muut kadonneet. Osan aijon kyllä häpeämättömästi polttaa ja osan vien autotalliin joka on sen käyttössä. Mullahan on autokatos joka sekin on täynnä romua, ettei sinne ole ietiäkään saada autoa sisälle. Pitää yrittää kesänaikan saada edes osa romuista sieltä pois. Tahdon autoni katokseen ens talveksi.