Aamu alkoi rattoisasti, kun ensimmäiseksi heräsin puhelimeen, miehen soittaessa murtautuvansa työpaikalla firmansa autoon, ihan kyllä pomonsa luvalla. Oli auton avaimet taas kerran jääneet sisälle keskuslukituksen pistäessä omatoimisesti ovet lukkoon. Ei olut sitten ihan saanut ovia auki. Eipä sillä ei sen työkaverikaan ollut saanut joka ne avaimet sinne sisälle oli jättänyt.
Sitten se soitti parin tunnin päästä haluavansa jotain hyvää aamupalaksi, kunhan hän ensin on käynyt työpaikalla suihkussa, tultuaan kotiin. Olin juuri saanut puuhellalla keitettyä koiralle riisit ja itselle teeveden joten siitä olikin helppo jatkaa kun lisäsi puita niin kananmunan paistoon. Sai sitten paistettuja munia leivän päälle aamiaiseksi. Sanoi menevänsä nukkumaan aamupalan jälkeen, mutta...hyvin nukkui istuallaan sohvalla sinä aikana, kun kävin kaupassa hakemassa eilen unohtuneet jutut ja vähän muutakin. Ostin virkkuukoukun, kun tekisi mieli rueta virkkaamaan jotain kivaa torkkupeittoa tai jotain käsityötä nyt kumminkin näin sunnuntain kunniaksi. Lisäksi matkaan tarttui Nut Mix-pussukka jonka eräs pähkinä maistuu hälyttävän paljon öljymaalille. Toivottavasti siinä ei ole mitään maata kaatavaa. Tai että en ole raskaana . Toin unikeolle pari lehteä, pari askia tupakkia, pistaasimanteleita ja neljä kaljaa. Pitää sitä välillä palkita, kun se toi aamulla mulle puita ja laittoi auton kauppareissua varten lämppäriin.
Savibroilerikin tuli sitten muuntaen tehtyä. Vaivaan nähden ei oikein maistunut millekkään. Voi olla etten kyllä viitsi toista kertaa tehdä. Miehen mielestä se oli hyvää.
Illalla mies pelasi tietokoneella pelejä skybeen puhuen ja minä seurailin satunnaisesti vierestä ja virkkasin. Rupesin sitten tekemään villalangasta isoäidinneliöitä. Katsotaan nyt mitä niistä saa siteen joskus aikaiseksi. Pari siideriä meni siinä illan aikana, kun kerrankin voi rentoutua. Ja jääkaapissa on vielä neljä lisää, mutta sitä en sitten miehelle kerrokaan, muuten ne päätyvät jonkun muun, kun minun makuhermojani tyydyttämään.
Jos menisi taas tappamaan tuota univelkaa, että saisi jotain huomenna aikaiseksi.