Aamulla Mies vei auton huoltoon ja päivällä se sitten käytiin hakemassa. Saatiin ystävälliseltä naapurin vaarilta kyyti huoltamolle ettei tarvinnut kävellä vaikkei sinne mikään pitkä matka olekkaan. Mies käytti sen vielä uusinta katsastuksessa (läpi meni), sinä aikana kun minä asioin lomatoimistossa. Jos ne nyt vihdoin tulis ne uudet turvasaappaat kun niitä on taas tapellut tässä pari kuukautta. Edellisen kerran tappelin melkein puoli vuotta. Mulle kun ei mitkään Puroforten tai Sievin turvasaappaat käy, kun niissä on niin kapea lesti, jotka ovat ne yleiset saappaat joita käytetään. Ennen yleisesti käytettiin Nokian Landeja, mutta sitten tuli markkinoille Purofortet ja porukka siirtyi melkein pelkästään niihin niiden keveyden takia. Mutta mun koipeen ne ei ole ikinä istuneet vaan olen käyttänyt Landeja niin kauan kuin niitä sai. Niiden valmistus on lopetettu ja tilalle samalla lestillä tehdään nykyisin Nokian Teknoplussia. Sain itselleni Teknoplussat vasta kun uhkasin jo sanoa itseni irti, koska kapea lestiset kengät tekivät työnteosta pelkkää helvettiä. Tuskat jaloissa oli jotain kauheaa.
Navettavaatteet ja jopa 'välikulkukengät' on pesty koneessa. Nyt vielä loppusilauksena huomenna kuivaus kuumassa saunassa niin jo luulis pöpön heittävän veivinsä.
Miehen leipoma Guinness-suklaakakku tuntuu vain paranevan vanhetessaan.  Ensin olin ihan WTF, kun kuulin, että kakkuun tulee kaljaa, mutta pakko myöntää, että tämä kakku on todella hyvää. Sen verran täyttä tavaraa, ettei sitä kerralla tarvitse syödä pientä slaissia enempää. Kannattaa todella kokeilla. 
Katseltiin Sarah Connorin-aikakirja sarjaa. Virkkailin samalla vihreää hedelmäpussia. Se alkaa pikkuhiljaa olla puolessa välissä. Ja huomasin, että tuttuun 'kaksosten' tapaan mulla on taas monta rautaa tulessa. Virkkaustöitäkin on tällä hetkellä vaatimattomasti kolme yht'aikaa kesken.
Sen verran tuo työputki painaa vielä, että nyt on aika taas painua nukkumaan, että huomenna jaksaa saamaan tämän huushollin edes johonkin lyöntiin. Ainakin tiskikonetta pitää varmaan pyörittää pariinkin otteeseen.