Nukuin aamulla pitkästäaikaa sitten kunnolla ja ihanan pitkään. Sanoin miehelle, että olis isteen parempi olla herättämättä mua kun tulee aamulla töistä. Mullakin on oikeus nukkua edes joskus aamulla pitkään. Käännyin joskus aamulla nukkumaan vielä poikittain, kun kerrankin oli sängyssä tilaa.
On ihanaa, kun ei heti aamusta tarvitse kiskoa kauheesti vaatetta niskaan ja sännätä 'silmä kourassa' ulos pakkaseen ja liikenteeseen. Jostain syystä pää on vähän huteran oloinen, eikä se todellakaan johdu niistä kahdesta eilen illalla juodusta siideristä.
Katsotiin netistä Rokitkokit-ohjelman sivuiĺta miten tehdään tämän päivän ruoka. Ja miehen väsymyksestä johtuen siirrettiin sitten huomiseen, että saa sekin nukkua väsymystään välillä pois. Tosin tämän päivän hommat on nyt mennet ihan punaiselle ristille, mutta kai sitä saa joskus harrastaa vain lorvailua. Mä olen vaan jotankin väsynyt. Taitaa olla niin, että kun on saanut syötyä ja elukat hoidettua että tänään mennään kumpikin aikaisin nukkumaan.