Illallinen kylpeminen meni kyllä ihan perseelleen. Mies onnistui sammuttaakin pesät välillä ja eikä sitten viitsinyt kantaa sinne lisää vettä ( putket on jäässä), joten peseminen olikin sitten niin ja näin. Käytettävissä kaikkiaan n. 6 litraa vettä ja omistan pitkät hiukset. Ja kun loppu vesi oli vielä roskaista niin kaikkiaa käytössä oli vähän yli 5 litraa. Hyvähän tuon yhden oli elvistellä kun ei käyttänyt saippuaa lainkaan ja on kalju. 
Kävin pitkästä aikaa facebookissa ja heti oli miehen veljen muija vinkumassa meidän hääkuvista. Myönnettäköön, että on vähän kestänyt, mutta ei se syy ole yksin minussa. Jos kuvat on minun puhelimessa jotka olis tulossa kiitoskirjeeseen, mutta en saa niitä ulos, kun miehella on kaikki piuhat yms. ja tietää miten ne kuvat otetaan puhelimesta ja liitetään koneelle, mutta ei tee mitään asian eteen niin se on nyt sitten voi voi.
Aamulla piti mun nousta kymmenen aikaan ylös sängyn pohjalat, mutta mies kapusi ylös ja siihen se nouseminen sitten tyssäs. Sängystä kammettin sitten vasta puolenpäivän aikaan. Tyhjäsin miehen eilen tuomat 4 puulaatikkoa isoon puulaatikkoon joka on takan edustalla. Tein sitten aamiaiseksi pekoonia ja paistettuja munia. Hemmottelin miestä, kun oli ollut aamulla mulle hyvä.
Piti käydä vielä hakemassa Miehelle rahaa reissua varten ja kaupassa hakemassa sille vichy-kori (kun Hesan vesi kuulema maistuu liikaa kloorille) ja mulle leivänpäälistä loppu viikoksi, kun ei tuolla autolla kauheasti uskalla ajella.
Vaikka ajatteli kyllä käyväni vielä kaupassa joku päivä. Ja taas sai houkutella sitä kylälle lähtöä niin, että meinasin jo hermostua. Viinakaupassa se kuppasi kans, eikä osannut päättää mitä ostaa. Lopulta 20 min. jälkeen samaa kuin ennenkin...Moose Crown-viski ja kaks 7,5% lonkeroo. Mulla oli ihan kivaa nuuskia mitäs kaikkee siellä olikaan tarjolla. Löysin jotain jotka haen sitten kun tulee palkka. Kaksi mustaa kissa pulloa. Sitä en tiedä koska ne tulee tyhjättyä, mutta pullot haluan takan päälle, sitten joskus. Yksi vanha tuttuni joka ei ole Miestäni vielä tähän mennessä nähnyt kehui sitää ihan ”Eihän tuo mitenkään hassumman näköinen ole.” Kyseisen tuttavan tytär ei oikein dikkaa Miehestäni. Jostain syystä Mieheni ja hän eivät tule alkuunkaan ns. toimeen keskenään. Pahaksi onneksi kyseinen tytär on myös ystäväni ja pomoni. Onneksi niiden ei tarvitse olla paljoakaan tekemisissä keskenään.
Kaupasta tultuamme Mies yritti pudottaa seipäällä kuistin katolta lumia, kun mä uhkasin ne sieltä pudottaa, kun se ei ole kotona. Olen jo niin monta kertaa sitä pyytänyt tekee sen, että ajattelin tehdä homman itse.
Maistettiin sitä minun eilen tekemää suklaajuustokakkua. Oli se kyllä hyvää. Vähän oli ylimääräisestä sokerista johtuen makeampaa kuin olisi ollut suotavaa, mutta menihän tuo. Ei vaan voi syödä kerralla kovinkaan paljoa. Luin että jossain on oikein myynnissäkin tuota samaista kakkua ja hinta on kuulema aika suolainen.

Sitten kannettiin saunalle vettä ja puita. Mies sai kunnian kantaa vettä joka paikan täyteen, saavin, padan ja jättää ne isot ämpärit täynnä sinne. Minä kannoin puita siellä olevan ison pahvisen puulaatikon täyteen. Nyt ei tarvitse ihan heti taas kantaa vettä ja puita. Samalla annoin liiteristä koiralle sinne varastoimani mullin kylkiluut, jotka oli kiinni vielä selkärangassa. Siinä on 'Kulmakunnan Kauhulle' vähäksi aikaa pureskeltavaa. Nyt kun vaan ei tuulisi, ettei taas tule korvat kipeiksi.
Pian sen jälkeen Mies lähtikin reissuun. Menee ensin kotiinsa ja jatkaa sieltä sitten kaverinsa kanssa perjantaina Hesaan. Se lupaili laittaa siellä porukalle ruokaa jos vaan porukka ostaa ruoka-aineet. Se osaa tehdä kyllä tosi hyvän perunamuusin, kun minä sen sille kerran opetin mitä siihen tulee. Kun ei pihistellä aineista niin tuleehan siitä hyvää. Perunoita, kermaa, täysmaitoa, (jos on oikein aitoo tankkimaitoo silloin ei tartte kermaa), pari sipulia silputtuna, voita ja aromisuolaa (+ suolaa). Eräs noista isäntäpaikan porukoista on kerran ollut syömässä mun tekemää muusia ja ihastui siihen ikihyväksi.
Me jäätiin karvaisten 'lasten' kaa kotia lämmittää ja huoltamaan. Kissat ja nauttii olostaan. Oli jo tänään tarkoitus aloittaa siivous, mutta kun tuo yksi niin myöhään lähti matkaan niin aloitan aamulla sitten aikaisin ja laiskottelen vielä tämän illan. Lueskelen muutamaan blogia jotka ovat aika mielenkiintoisia. Yksi kertoo maatilan emännästä jolla on iso karja ja kuusi lasta. Yksi on raskausajasta kertova ja yksi kertoo yksinhuoltaja äiditä eläinlauman keskellä.