Niin laskeutui enkeli valkoinen
luo äidin nukkuvan.
Tarttui käteen väsyneen
johdatti ylös kirkkauteen
taivaan ikuiseen rauhaan.

Niin sitten lähti äitini parempaan kotiin. Tarkemmin sanottuna kasvatusäitini, mutta äiti kumminkin. Isä (kasvatusisä) soitti aamulla puoli kahdeksan aikaan, että äiti on kuollut viime yönä yhden aikaan.kuulin kun puhelin soi ja arvasin heti. Jotenkin ei tehnyt mieli edes vastata koko puhelimeen. Pääsi viimein siivoamaan sitä hienompaa kotiaan. Hän, kun oli tunnetusti ihan neuroottinen siivoaja. Siivosi, vaikka ei ollut mitään siivottavaakaan eikä olisi jaksanutkaan, mutta siivottava oli. Lapsena joskus otti päähän, kun oli joutunut jättämään leikin kesken, niin ei sitä enää hetken päästä siinä ollut, vaan se oli siivottu pois.

JP lähti kotiin alkuillasta. Käytiin saattamassa linja-autolle. Kävin samalla kaupasta hakemassa tomaattipuskan eteiseen pakastimen päälle. Siihen kun paistaa koko päivän aurinko silloin kun paistaa. Nostaa sitten ulos kunhan tulee kesä. Kaikkee pitää kokeilla.
Kauhu ontuu ja vasenta etutassuaan kun taas lupsuttelee niitä puhtaaks joka ulkoilukerraan jälkeen niin, että olen jo rajoittanut kertoja ja laittanut tossutkin jalkaan ettei suotta kastuisi ja likaantuisi. Ei se kauheesti niitä tossuja arvosta, mutta antaa sentään olla.
Mies kävi illalla puoli kymmenen aikaan Siwasta tilaamansa lautapelit. Ne oli tulleet jo perjantain iltakuormassa, mutta olivat hyllyttäneet ne eilen. Jos olis tieny niin olisivat saaneet ne eiliseen peli-iltaansa jo.
Huomenna olis taas työpäivä. Olis sitä ehkä ollu kiva vielä lomaillakin, mutta ehkä tähän vaiheeseen parempi näin.

 ps. en saa muotoiltua niin ku olisin halunnut