Yöllä ei meinannut nukuttaa kunnolla ja vaelsin ympäri tyhjää sänkyä kuin mikäkin mönkiäinen. Oli jo välillä ihan poikittainkin. Yksin nukkumisen ihanuus ja kirous.
Aamulla olikin hauskaa herätä, kun alakerrassa oli kolme miestä pelipöydän (keittiönpöytä) ääressä. Siinä sitten hortoili puolinukuksissa työkaverille ja ittelle leipiä tehden, että saa syödä aamukahvin kaa. Meinas lähtövaiheessa olla eteisessä hieman ahdasta kun kaks miestä ja koira pyöri siinä mun lisänä. Mun auto kun oli niiden autojen takana niin olisi ne autot joka tapauksessa pitänyt siirtää jos eivät olis päättäneet että eiköhän se ole heidänkin aika lähteä kotiin nukkumaan.
Töissä ilmaantui ensimmäinen ongelmakin. Paalin jakovaunu ei lähtenyt käyntiin. Sitten etsimään akkun laturia ja jatkoroikka kissojen ja koirien kanssa. Ensin löytyi laturi mutta jatkoroikan löytyminen olikin sitten jo vähän vaikeampi juttu. Ja kun se löytyi tuli vaan mieleen, että se työturvallisuus...Ei meinaan ollut mitenkään maailman parhaimmassa kunnossa oleva. Satiin sentään vaunu käyntiin ilman sähköiskuja. Jaon päätteeksi vaunu ajettiin niin lähelle pistorasiaa, ettei jatkoroikkaa tarvita. Päätettiin ladata akkua aina lypsy aika, kun ei oikein uskallettu jättää laturia päiväksi päällekään.
Kotona vastassa oli syvä hiljaisuus kun Mies oli koiran kaa nukkumassa. Kävin itsekin nukkumassa pari tuntia. Toiset jäi vielä nukkumaan, kun iltapäivällä lähdin töihin.

Löysin Jantan blogista vuodelta miekka ja kivi. Tein Helmi testin naisille Millainen sisäinen maisemasi on, osoitteessa : http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?27 Olen sen mukaan Utuinen ranta.
- Rentoutumisen, rauhan ja hyvyyden tyyssija. Pehmeä, harkitseva ja avulias. Ei pelkää haasteita, eikä pidä itsestään suurta meteliä. Viihtyy omissa oloissaan, mutta ei tunne itseään uhatuksi suuressakaan porukassa. Haluaa olla yhteydessä itseensä ja tunteisiinsa; luonnonläheinen ja raikas.
Toisinaan etäinen, vetäytyvä ja liiankin hillitty. Kultaisen keskitien kulkija. Ei useinkaan anna negatiivisille tunteilleen valtaa; saattaa padota asioita sisäänsä. Kiltti ja huomioonottava.

Sieltä kautta löysin lopulta sellaisen virkattavan ruusukapan jonka haluaisin tänne omaan talooni. Olen etsinyt sellaista kapanmallia mikä kolahtaisi mulle, mutta joka ei olisi kauhean vaikea tehdä. Nyt vain odotan kädet kyynerpäitä myöden ristissä, että viestini tavoittaa kapanmallin ohjeen omistajan. Kun se on kuitenkin ollut keskusteluissa jo kolme vuotta sitten.
Mieskin lämmitti mulle saunan, vaikka onkin skypen kautta yhteydessä kavereihin ja yhdessä pelaavat netissä jotain peliä joka sijoittuu toiseen maailmansotaan. Minä virkkailen saunaa odotellessa sitä arvoituksellista juttua.