Tänään oli sitten se Tarotin keikka minne olin suunnitellut meneväni, mutta eipä sitten mentykään. Liputkin jo loppuunmyyty alkuviikosta. Vähän sinällään harmittaa, mutta vaikee tuon Miehen olis ollu olla siellä noin kipeenä.
Soturiprinsessa yllätti aamulla. Naukais vaan pari kertaa ja meni sitten istumaan eteiseen oven viereen ihan hiljaa. Pakkohan se oli sitten palkioksi viedä ulos niin kiltistä käytöksestä. Sisällekin tuli sitten ettei tarvinnut kiskoa nelipiste jarrutuksessa, vaan ihan itse käveli kun Mies sanoi, että nyt lähdetään sisälle ja hiukan nykäisi hihnasta. Sai sisällä silityksiä ja kehuja. Jokohan se pikkuhiljaa tajuaa homman pointin?
Vieras nukkui pitkään. Niinkuin muuten jostain syystä meillä kaikki jotka siellä nukkuu, nukkuu aikas pitkään ja hyvin. Me naureskeltiinkin, että täällä on hyvä vieraiden kuitata aina univelat. Siellä meidän 'toimistossa' on hiljasta ja raitis ilma kun se on melkein kylmillään ja lämmöt laitetaan vaan ku joku tulee kylään tai siellä tehdään jotain tietokoneella. Siis ku sielläkin on yksi tietokone.
JP kävi ulkoiluttamassa Miestä ja sieltä tultuaan katsottiin elokuva Tranformesters 2, jonka ne toivat tullessaan. Oli tosi ärsyttävää yrittää kattoo elokuvaa, ku nämä valopäät arvosteli milloin kameran käyttöä, milloin efektejä tai jotain. Lopulta jo ärähdin, että ei oo pakko kattoo jos ei halua. Taidanpa kattoo sen sitten ku olen joskus yksin kotona. Saan ainakin kattoo rauhassa ilman ylimääräisiä kommentteja.

Illalla kokeilin taas kun JK tuli kylään niin Koirakuiskaajan konsteja, mutta JK on vaan Kauhulle niiiin ihqu ihminen ettei oikein meinannut maltaa mieltään. Ihme kun malttoi senkin verran.
Myös TN tuli illalla ja niinpä oli lautapeliporukka kasassa.