Soturiprinessa ulkoili taas Miehen kanssa, että minä sain tehdä meille rauhassa aamupala. Sen täytyy näköjään päästä nyt joka aamu ulkoilee hetkeksi niin sitten se on tyytyväinen MELKEIN koko päivän.
Hevimies näki ilmeisesti jostain tyttökissasta unta,  kun naukui ja kurisi unissaan niin, että itsekin heräsi siihen. Tuli sitten vähäksi aikaa syliin hellittäväksi ja nuolemaan mun käsivartta.Ja se on aika epätavallista Hevarilta. Yleensä se jos syliin tulee niin menee Miehen syliin.
Katsottiin päivällä elokuva; The Transformers ja sen jälkeen katseltiin netistä sen ääninäyttelijöitä ja sitä kautta päädyttiin katsomaan Ritari Ässän ensimmäisen tuotantokauden jakso jossa on se K.I.T.T.n paha kaksoisolento K.A.R.R.
Selvittelin samalla erään lankakerän loppua joka oli niin solmussa, että oli pakko kahteen kertaan katkaista, että sai edes jotain tolkkua.
Sitten olikin jo aika lähteä hakemaan Miehen eräs kaveri JP linja-autolta, joka tuli meille viikonlopuksi kylään. Illalla tuli vielä kaveri TN.
Lämmitin saunan tai paremminkin kävin sen sytemässä ja pojat sitten kävi lisäämässä puita, kun minä väänsin sapuskaa. Aika nirkoisesti niitä puita lisättiin kun oli joka välissä päässyt hiillokselle. Piti sitten odottaa hetki kun meni saunaan että lämpeni vähän lisää. Oli meinaan taas sammunut täysin. Pistä laps asialle ja mee itte perässä, pitää välillä ihan liian hyvin paikkansa.

Testasin taas Koirakuiskaajan sihahdun konstia tervehtimisjuttussa ja se toimi.
Väsyttää niin, että menen jo nukkumaan ja jätän nuo miehet ihan keskenään tänne alas. Rintaa vaan puristaa oudosti, mutta en puhu siitä miehelle mitään, ettei suotta huolestu. Epäilen, että säteilee tuolta lavasta, kun se on ihan jumissa ja kipee. Mies olis kuitenkin raahaamassa mua arvauskeskukseen. Ja minähän en sinne tämmöisen takia lähde, ihan turhaa. Ja ruokahalu on kateissa, mutta se nyt on vaan näin välillä ihan bonusta.