Herättyäni aamulla, ruokittuani kissat ja saatuani vaatteet päälle, vein Soturiprinsessan ulkoilemaan niin kuin olin sille perjantaina luvannutkin. Olin sen kanssa ulkona varmaan puoli tuntia. Laitoin sen hetkeksi porraskaiteeseen kiinni, kun kävin joutessani heittelemässä varjossa olevaa kinosta keskemmälle pihaa, että sulaa nuo lumet. Sinä aikana Soturiprinsessa 'laidunsi' kaikessa rauhassa porraspielessä. Kun lopetin lapioimisen (jätin vähän Miehellekin töitä) niin vein sitten sen kävelylle vähän pitkin pihaa. Kauheasti ei se halunnut talsia ympäriinsä kun oli senkin verran märkää. Sitä vähän palelikin, kun tuuli,vaikka aurinko paistoikin ei nyt ihan täydeltä terältä, mutta kumminkin.
Päivällä mahaani alkoi koskemaan niin, että suunnitelmani käydä kaupassa vaihtuikin siihen, että Mies kävi kaupassa. Sain kyllä silti tyhjennettyä pyykkikoneen ja tiskikoneen. Ja ladattua tiskarin uudelleen. Tosin vielä jäi vielä toinen koneellinen tiskejä pyörimään. Pistän aamulla uuden tulee.
Tein meille kukka-parsakaaligratiinia ja toisen vuokaan kasvisgratiinia. Kaalivuoka tyhjeni jo melkein kokonaan.
Käsitöitä olen vääntänyt oikeastaan koko päivän ja huilinut. Kerrankin olen viettänyt sunnuntaina sunnuntaita. Katsottiin pari jaksoa Shield, kun syötiin ja muuten on vaan oltu enempiä stressaamatta.