Hups! On näköjään unohtunut tuo puhelinlasku maksamatta. Maksoin sen sitten samantein. No, nyt on sitten puhelin kiinni muutaman päivän. Se voi hiukan aiheuttaa toimistolla päänvaivaa. Niillä on kyllä Miehen numero, mutta kuinkas siihenkään soittaa kun siitä oli mennyt akku loppuun. Soitin sitten sinne miehen puhelimesta ettei tartte rueta itkua vääntää, kun ei saa yhteyttä. Töihin vasta sunnuntaina. Käy mulle.
Sain jonkun hulluus kohtauksen ja ilmottauduin KYH (KesäYönHulluus). Eli kesäkuun alusta juhannukseen joka päivä pitäisi aloittaa uusi virkkaus- tai neuletyö ja kaikki pitäisi päättää heinäkuun loppuun mennessä. Tuli mieleen, että näin ne tiskirätitkin vois tulla jopa tehtyäkin. Tulikohan haukattua liian iso pala? Kun noita töitäkin pitäisi tehdä.
Käytiin apteekista hakemassa sinne viedyt reseptit. Toista reseptiä ei meinannut löytyä. Mulle kun Kelakorttikin onvielä vanhalla nimellä, vaikka häistä on jo yli puolivuotta. Siis ajokorttihan mulla on edelleen uusimatta. Pitää uusia kunhan lomarahat tulee. Kelalle meinaan käydä narisemassa tällä viikolla. Inhoan sitä toimistoa yli kaiken. Sen takia on useimmat korvauksetkin jääny hakematta. Puistattaa pelkkä ajatuskin että sinne pitää mennä.
Lisäksi kävin hakemassa Lötexistä pari lankakerää Novitan Bambua, yhdet pitkät 3 puikot ja yhdet 3 sukkapuikot. Kunhan käydään ens kuussa Keskisellä ostan ehkä itselleni yhdet bambuiset puikot. Ihan vaan kokeeksi. Kai ne hajoo käsiin ensimmäisen neuletta kokeillessa.
Pitäisi jostain bongat noille puikoille sellainen säilytysjuttu, kun en osaa varmaan itse tehdä. 
Ostin myös kierrevihkon ja pari maastokuvioista lasten paitaa 1€/kpl. Ajattelin väkeltää niistä itselleni työmatka kassin mihin sais pari juomapulloa ja vaikka vaihtopaidan ja pyyhkeen tarvittaessa(jos vaan saan aivoni siihen asentoon, että tajuavat miten se tehdään) Joissakin paikoissa vesi maistuu raudalle niin ettei sitä oikein hirveästi huvita juoda.
Kävin aamulla puntarissa oli nyt pudonnut 1.6kg, vaikka edellisen kerran neljä päivää sitten oli vielä NOUSSUT 800g. Eli taas ollaan menossa hyvän suuntaan vaikka välillä jo meinas masentaa. Ja arvatkaa vaan olenko syönyt ohjeiden mukaan? No, en ja heti rupesi tapahtumaan.