Tulipahan aamulla masentunut olo ku hyppäsi vaakaan. Viikossa tullut 200g lisää painoa, vaikka kuinka on yrittänyt syödä ohjeiden mukaisesti; säännöllisesti, vähän, usein ja paljon kasviksia. Tuntuu, että roppa joka on vuosikaudet ollut epäsäännöllisesti tulevan ravinnon varassa ottaa nyt jokaisen ruuan murusen varsin hanakasti itseensä kun on ruennut saamaan säännöllisesti ruokaa. Katson vielä ”säännöllisen ruokailun” ens viikon ja jos ei paino tipahda niin sitten tipahtaa ohje roskakoriin ja teen niinkuin itse parhaakseni nään sanokoon terapeutti mitä hyväänsä. Ja syön silloin kuin on nälkä enkä minkään kellon mukaan.
Räjähdin ihan totaalisesti. En kellekään vaan tuntui vaan yht'äkkiä, että kaikki kaatuu niskaan ja sain oikein itkupotkuraivarin. Nuudelipakettikin lähti varsin kivasti tangentin suuntaan. Mies oli vähän ihmeisään, kun tuli tupakalta. Siivosi jopa sotkun kauheesti marmattamatta. Rauhoituin kyllä sitten aika äkkiä, kun Kauhu tuli lohduttaa ja pesemään Äitin naaman. Sitten kaikki oli taas melkein hyvin, vähän vaan jäi sellainen masentunut ja väsynyt olo. Johtuu varmaan tästä 'väärästä' ajasta kuukaudessa.
Kissat olivat yön aikana pistelleet kotiruuan poskeensa niinkuin vähän epäilinkin käyvän. Syövät sitten ku kukaan ei oo näkemässä.

Haravoin pihaa joka oli suoraan sanottuna yhdeltä nurkalta kuorutettu koiranpaskalla ja pitkällä kuloheinällä. Kun sain nurkan haravoitua ilmestyi Mieskin siihen viisastelemaan. Että eikö tuo oli paljon helpompi ajaa vaan ruohonleikkurilla ja silleen. Käskin käydä hakemassa. Viisastelu jatkui jolloin käskin toisen kerran mennä hakemaan sen leikkurin. Vietyään toista heinä-paskakuormaa pihan takarajalle kuulin kun se käynnisteli leikkuria. Ja sitten tulla pöristelikin kohta nurkan takaa leikkurin kanssa. Minä sitten tyydyin keräilemään luita ja muuta maatumatonta pois tieltä ja Mies huristeli leikkurilla etupihan siistiksi. Vielä pitää ajella puutarha, kirsikkanurkka ja kaivon ympärys.
Leikin aamupäivän Wiin Fitillä puolisen tuntia. Ja ajattelin nyt saunan lämmityksen ohessa leikkiä vielä toisen puolituntia.