Lehmärouvat olivat aamulla hiukan verran unisia navetassa, kun pölähdin 1½ aikaisemmin töille kuin mitä talon väki itse menee. Juuri ja juuri jauhoille ylös jaksettiin nousta, että sain aluset siivottua, mutta ennekuin oli kaikkia ritilöitä harjannut suurin osa oli jo pudottautunut takaisin maata. Lypsylle sai jokaista rouvaa pyytää nousemaan ylös ja kun lypsimet irrotti piti olla nopea, että kerkesi tissit rasvaamaan ennenkuin rouva lösähti taas takaisin maate. Lypsyn jälkeen ihmettelin pesurin käyttäytymistä ja rupesin siinä pähkäillessä lukemaan uudelleen annettuja ohjeita, vain todetakseni, että kannattais lukee ne ohjeet aina huolellisesti. Pesurin oikut oli ohjeistettu ohjeissa kyllä hyvinkin huolellisesti. Sitten lähdin harrastamaan ”salatiedettä”, että oliko se rouva josta oli maininta tänään sitten oikeesti vailla sitä kravattisonnia vai ei. Emäntäkin siihen sitten sopivasti unisena pölähti ja soitti kravattisonnitilauksen. Sen verran sateinen ilma, että rouvat saivat jäädä navettaan huilaamaan lypsyn jälkeen. Emäntä lupasi laskea ne sitten päivemmällä pihalle. Olin törkymöykky ja kutsuin itseni taloon aamukahville. Sitten puheltiinkin pitkät tovit ja juotiin pannullinen kahvia. Se on näitä harvinaisia kertoja, kun siellä kahvilla käy.
Kotona ohjeiden metsästys ja tulostus jatkui...Kunnes...TULOSTIN RÄÄKÄISI !!! Ja siihen loppui tulostaminen. Pitää vain kauheaa meteli, mutta ei ota paperia, eikä tulosta. Kerkesin tulostaa 18 erilaista ohjetta kansiooni. Joten ei mitään maata kaatavaa, niillä pääsee kyllä alkuun. Mutta arvatkaa löysinkö sitten niitä ohjeita kun se tulostin päätti jumittaa....? Tämä on huutava vääryys...tai sitten ei. Alkaa olla idea tulvaa. Tällä menolla loppuu rahat ja aika. Löysin myös ihanan kirjanmerkin (Fan bookmark) ja siihen ohjeen(http://crochetroo.blogspot.com/2006/05/fan-bookmark.html)...mutta englanniksi. Jäi sitten senkin tekeminen haaveeksi. Olisi ollut vaan niin ihq. Ja olis voinu tehdä itselle vähän useamankin, kun usein mulla on monta kirjaakin kesken lukemisen, fiiliksestä riippuen.
Huomenna olis aamu ja ilta töitä ja päivällä TYKY-koulutus. Tulee PITKÄ päivä. Se tietää sitä, että aamulla sännätä navettaan klo 5. TYKY alkaa klo 9 ja kestää n.16. Siiten pirua kyytiä kotia taas vaihtaa vaatteet ja töihin. Kotia voin päästä lähellä yhdeksää. Se tekee niinku 14 tuntia töitä.