Sain lauantai aamuna emännältä muovikassillisen lankoja jotka se oli heittämässä roskiin. Siinä oli jopa täysinäisiä keriä. Löytyy kaikkea suurin piirtein maan ja taivaan väliltä. Ja lisäksi hän antoi vielä 6 puikotkin kun oli ylimääräiset. Pyysin lainaksi 3 puikkoja. Taas kerran kannatti avata suunsa ja puhua. Mieskin oli ihan tyrmistynyt kun kuuli, että kassillinen lankoja ollaan noin vaan heittämässä menemään. Kyllä minä niistä jotain taion. Jos en muuta niin niitä pannulappuja tai jotain.
Aloittelin perjantaina ensimmäistä tiskirättiä uusista langoista, mutta eilen jouduin tosin purkamaan. Oli tehnyt virheen ja olin niin alussa etten viitsinyt rueta metsästämään vaan pistin purkaen kaikki 7 kerrosta. Uusi lanka on Bommix Bamboo. Tuntuu aavistuksen paksummalle kuin Novitan Bambu ja liukkaammalle. Lisäksi se lanka ns. jakaantuu säikeiksi. Välillä hiukan hankalaa. Mutta hintansa väärti.Tänään sitten päätin ottaa härkää sarvista ja aloittaa taas alusta ja sain taas tehtyä jopa samaan pisteeseen kuin mistä oli aloittanut purkamisen. Tosin yhden kerran eilen aloitetun jouduin tässä välillä taas purkamaan, mutta nyt ollaan tyytyväisiä aherrukseen.

Ruusukappaankin olen saanut tehtyä ensimmäisen mallikerran. Muutama pitää vielä virkata ennenkuin saan valmiin kapan ikkunaan. Täällä kertaa en aijo asettaa itselleni mitään deadlinea sen suhteen, koska se on sellainen "pitkän linjan"- projekti kaikkien vauvan vaatteiden ja joululahjojen lomassa. Haluan vaan ne ikkunaani. Lankaa pitää ostella aina ohi kulkiessaan lisää, ettei tunnu niin suurelle menoerälle.
Eilen illalla ruettiin katsomaan elokuvaa, joka jätettiin kesken katsomisen ja painuttiin nukkumaan. Nukuin yhtäkyytiä yli 12 tuntia. Mies käytti Kauhun aamupissillä joskus klo 9 aikoihin ja kömpi sitten takasin nukkumaan. Oli siitä harvinaista, että meillä molemmilla oli vapaapäivä tänään, joten otettiin se sitten lepäämisen kannalta kun ei ollut pakko herätä aamusta. Tosin se sitten kostautui vähän alkuun jumiutuneena selkänä ja jalkoina, mutta ihmeesti ne vaan siitä päivän mittaa antoivat peräksi. 
Sadekeli aiheuttaa sen, että kissat joutuu oleman sisällä. Ja se kyllä kuuluu. Ne raukat ku ei oikein ymmärrä miksi ei pääse ulos, mutta ihan varmaan tietää, että ne ei tykkää olla kuitenkaan kun siellä sataa. Enkä halua niitä kiusata ja viedä sateeseen.

Mies pelaa taas vaihteeksi netissä jotain ällöö zombipeliä ja mölisee kaverinsa kanssa skybessä. Joskus tuo räiskiminen ottaa päähän, mutta sitten ajattelen aina, että ennen tuo kuin esim. kaljan kittaaminen. Ei sillä, että se ei sais joskus ottaakin niinkun esim. viikonloppuna, kun sillä oli pitkästä aikaa yllättäen viikonloppu vapaana. Ensin perjantaina J.K. kävi ja ne pelasivat lautapelejä ja lauantaina tuli sitten T.N. Jonka kanssa ne grillasivat, lämmittivät saunaa ja ryyppäsivät. Minä oli kyllä sunnuntainakin töissä, mutta ei minun yöuniani miesten jutustelu ja kaljan juonti häirinnyt. Ainut häiritsevä tekijä oli, kun ne nukkumaan tulivat. Hiljaa kyllä, mutta meikähän havahtuu heti, kun joku tulee huoneeseen. Eikä siinä mitään, mutta kun jotenkin mut onnistutaan AINA herättämään noin ½ tuntia ennen kellon soittoa ja se jos mikä ottaa päähän. Ja se on ollut koko mun elämäni, että joku herättää juuri hiukan liian aikaisin kellon soittoon nähden. Ja se on raivostuttavaa.
Ja nyt mene nukkumaan ja pistän puhelimen äänettömälle. Huomenna vielä vapaapäivä.