Eilinen päivä meni sitten selkää kiroillessa. Se oli ilmeisesti ottanut itteensä oikein tosissaan siitä hääpaikan kylmyydestä. Ei meinaan antanut sitten istua oikein mitenkään. Sitten hiihtelinkin villasukat jalassa ympäri kämppää ja välillä kävin haravoimassa pihalla. Välillä makasin sohvalla selällään ja kiroilin. Vaikka makasin sohvalla sain sentään jotain aikaiseksi. Purin sen ensimmäisen tiskirätin tekeleen ja rupesin virkkaamaan uutta, vähän erilaista.
Illalla pelattiin kaksin Arkham Horror- lautapeliä. Kun se tuli tuossa hommattua samalla reissulla kun haettiin niitä eläinten jauhelihoja. Oli ihanaa kun silloin pääsikin pitkästä aikaa tinkimään oikein kunnolla. Sainkin pudotettua 160€ > 125€. Ne ei varmaa enää koskaan halua nähdä mua siellä liikkeessä, kun ainakun käyn siellä tinkaan oikein kunnolla. Mies on vaan aina ihan järkyttynyt mun tinkaamisesta. Se kun ei sitä harrasta lainkaan. Ja musta se on hauskaa.
Tänä aamuna olikin jo selkä ihan toisella mielellä. Jomotti ylös noustessa enää hieman. Siis täksi päiväksi vielä villasukat jalkaan ja villapaita päälle. Hieman aiheutti terveyskeskuksen mäellä lievää vinoon katsomista (lämpötila +18ºC), kun kävin verenpainetta mittauttamassa.

Kun tultiin sieltä niin iskettiin sulamassa olleen naudanmaksan kimppuun joka palasteltiin ja jauhettiin. Mies rupesi lopussa jo naukumaan, että ottaa käsivarteen tämä veivaaminen. Olihan siinä veivaamista melkein kolmessa kilossa. Laitoin jauhetun maksan rasioissa jatkokäyttöä varten. Pieni osahan meni suoraan kissojen lihamurekkeeseen. Veivasin lihamurekkeen sekaisin ja uuniin muhimaan. Koe-erä tulossa. Kissat eivät olekaan vielä saaneet tänään tuoreruokaa joten luulisin maistuvan. Tuloksen näkee sitten huomen aamulla viimeistään. Päivällä ne olivat kolmisen tuntia ulkoleimassa häkissä joten nyt sitten nukutaan nojatuoleissa perse homeessa. 

Edit. Näin laihiksella ollessa tuo paistuva kissanruoka tuoksuu niin hyvälle, että saa nieleskellä koko ajan. Parasta hiippaille pakastimelle katselemaan jotain syötäviä pakastekasviksia.