Mitä muutakaan keksiä otsikoksi kun on kuuma...
Kuumuus tekee ilmeisesti sen ettei meillä kissat jaksa edes nyt pyytää ulos. Aamulla ei kukaan puhunut mitään ja minä nautin hiljaisuudesta. Kunnes rupesin huolestuu...Onko molemmat kissat edes sisällä vai onko Soturiprinsessa livahtanut ulos , mutta Mies ei ole sanonut tai edes huomannut. Mutta kyllä molemmat oli sisällä kun sitten rupesin niitä vaivihkaa haeskelemaan. Makasivat vaan lattialla niin piilossa, etten ollut ensin edes huomata.
Päivällä tultiin ulkoiluhäkistä sisälle ilman hinaa tai kantamista. Mies kävi avaamassa häkin oven ja minä kutsuin ulko-ovelta ja rapisutin herkkuraksuastiaa. Kyllä kuulkaa tuli kaks pientä mustaa lujaa matalana sisälle ihan omin avuin. Vähän jännitti, että mitenkä käy tuleeko ne suoraan sisälle vai lähdetäänkö harhailemaan. Mutta kiltisti suoraan tultiin ja sitten sai herkkuraksuja syödäkseen samalla, kun minä otin pannat pois kaulasta. Pannat on sitä varten, että jos karkaavat niin ihmiset tajuaa niiden olevan jo jonkun lemmikkiä, eikä mitään villikissoja. Pitäisi varmaan laittaa vielä sellainen juttu mihin saa puhelin numeron ja osoitteen ja lupauksen löytöpalkkiosta. Sais ainakin varmemmin kissansa kotiin.

Mietin muuten kas yks päivä tuossa, että miksi kä ihmeessä mä ruokin tuon Kauhun kaks kertaa päivässä, kun edelliset koirat sai vaan kerran päivässä ruokaa? Kunnes illalla kun ruoka oli ns. myöhässä tuli muistutus siihen. Se raukka oksentaa jos ei saa ruokaansa kaks kertaa päivässä ja varsinkin iltaruokaa suurinpiirten samaan aikaan. Joten meillä kiltisti ruokitaan tämä koira kaks kertaa päivässä. Ei viitsi toista kiusata. Se on muuten oppinut pyytämään pihalle kun rupeaa oksenttamaan. Fiksu 'kakara'. Edellinen sakemanni oppi muuten kerrostalossa oksentamaan vessanpönttöön. On nuo elukat vaan hyviä oppimaan kun niiden kanssa vaan on aikaa ja viitseliäisyyttä toihuta.
Mietin itsekseni, että kuinka moni edes uskoo minun tehneen ne kaikki työt mitä mä tänne kirjoitan, kun ei ole näyttää kuvia todistus aineistona? No, omatuntoni on ainakin puhdas koska puhun totta, jos joku ei usko niin olkoon uskomatta. Tänään kuumuudesta huolimatta tuli neulottua KYH 2 puoleenväliin. Sitten virkkasin KYH 3 muutaman rivin ja lopun päivää neuloin KYH 13, siinä olevat bambupuikot oli vaan vaihdettava tuttuihin alumiinisiin. Jostain syystä bambupuikot ei tunnu oikein kotiutuvan mun käsiin. Pitää kokeilla uudestaan joskus, kun on senverran viileätä ettei kämmenet ole kokoaikaa hiestä märät. Virhe-Demooni koitti taas nostaa päätään, mutta melkein sain sen latistettua. Muutama virhe pujahti työhön, mutta ei mitään vakavaa.
Pitää sanoa, että on tässä helteessä yksi hyvä puolikin. Ei tule syötyä, kun on kokoajan juotava, kun on niin kuuma. Eikä sen puoleen kyllä ole pätkääkään nälkäkään.