Varapomo (pomon sijainen) kertoi että saan pitää loppu viikon vapaata. JES! Olin jo ihan miehinen vehje ottassa, kun otti nii paljon päähän pelkkä ajatus siitä että joutuu taas töihin kun hätänä on saanut univelat pois päältä. Kotityöt on vielä kaikki ihan rempallaan. Ja nyt vielä tämä helle, mutta siitä myöhemmin lisää.
Tässä sitänyt sitten ollaan. Eipä lääkäri usko että muisti on huonontunut lääkkeiden tulon myötä. Eipä tietenkään. Yskän varjolla sain sentään yhden lääkkeen (Cardece) pois. Paineet on olleet ihan hyvät.
Ja painoa on kadonnut n. 10kg, huh. Mieskin on laihtunut muutaman kilon, vaikka tässä jo pelkäsi, että on lihonut. Mulla on lähtenyt silleen hauskasti miten olen ollut töissä tai vapaalla. Työviikko -1,2 kg, vapaalla tullut plussaa tai lähtenyt -100 g. Jotenkin huvittavan ristiriitaisia nuo jutut ravitsemusterapeutin ja tuon Nindendo Wiin ohjelman suhteen. Ravitsemus terapeutin mukaan painoni on tippunut ”ihan kuin oppikirjan mukaan” ja Wii kehottaa hillitsemään vauhtia. :D jotan paree ku ei kuuntele kumpaakaan. Kyllä tää nopee vaihe jossain vaiheessa tyssää. Kokemusta on.

Niin tämä helle. Sen vielä sietäis mutta ku Mies käyttää tietokoneen näyttönä isoa valkokangasta ja siihen leijastetaan kuva projektorilla. Ja se projektori ihan silleen pikkusen lämmittää tätä kämppää. Täällä on meinaa jopa huomattavasti kuumempi kuin ulkona. Ei paljon tarvitse ajatella pitävänsä hirveästi vaatteitakaan päällään. Ja Mies ei osaa ajatellakaan luopuvansa tuosta tykistä edes helteellä. Kun mies oli poissa kotoa viime viikonvaiheen, niin vaikka ulkona oli kuuma ei täällä sisällä sentään alasti tarvinnut olla, että pystyi olemaan. Oli korkeimmillaan vaan 25 astetta, nyt yli 30 astetta.
Eilen illalla meillä oli harvinainen ilta. Oltiin meidän koko perhe grillaamassa. Kissat olivat häkissä (siirrettiin häkkikin parempaan kohtaan)ihan reporankkoina ja Kauhu läähättii niin että näytti välillä jo sille että pian kieli tipahtaa. Minä nautin jouten olosta, kun Mies grillasi possun pihvejä ja murekepihvejä. Ja kasvisten osuudesta huolehtivat kaksi halkaistua sipulia.

Löysin tuolta yhdestä blogista tälläisen joka on vanha juttu, mutta oli jotenkin hauska.

Kopioi teksti ja kirjoita uusi muistiinpano. Vaihda vastaukset omiksi!

1. Ota kännykkä esiin.
2. Valitse saapuneet viestit.
3. Vastaa kysymyksiin saapuneen viestin ensimmäisellä lauseella.
4. Kysymys 1 - ensimmäinen lause ensimmäisestä viestistä.
5. Kysymys 2 - ensimmäinen lause toisesta viestistä, jne...
6. Liitä viestiin 9 henkilöä.


1. Mitä sanoisit, jos kumppanisi olisi ollut uskoton?
Melkein parantunut ja tänään jo toista päivää töissä.

2. Mitä sanot aina parhaalle ystävällesi?
Vaikeetaon

3. Mitä sanot ensimmäisenä, kun ystäväsi on joutunut bussin yliajamaksi?
Helle päivä

4 Mikä on ruminta, mitä voisit sanoa vihamiehellesi?
Ei onnistu

5 Mitä äitisi sanoo ennenkuin menet nukkumaan?
Selvä

6 Mitä huutaisit, jos voittaisit miljoonan?
Eiku töissä

7 Mitä sanoisit jumalalle, jos tapaisit hänet
Ok

8 Mitä haluat kuulla kaikkein eniten?
Tuutko sä huomenna?

9 Mitkä tulevat olemaan viimeiset sanasi?
Ok

Lopuksi vielä KYH 11 valmistui 6.7.2010