Alkaa tuntua, että ihmisillä on oikeesti liikaa rahaa, kun sitä pitää jo kaksi kertaa vuodessa syytää taivaalle. Meinasin oikeesti pudota perseelleni, kun asteli kauppaan ja näin ilotulitteen myyjät. Kyllä sitä nyt voisin niitä mökkikauden päättäjäisiä vois juhlia ilman ilotulitteitakin. Nyt taas menee usean ihmisen yö pilalle kun saa pelkäävien eläinten kanssa viettää aikansa. Odotan vaan uutista koska jonkun naudat on ilotulitteiden takia päättäneet vaihtaa maisemaa. Ja luulen että on niitä muitakin kuin meidän perhe joka niitä juhlia manaa. Meillä kumpikin noustaan aamulla aikaisin töihin. Toivottavasti ei niin jytise että saa edes vähän nukuttua.
Nyt oikeesti vituttaa ottaa pattii muutenkin koko töihin meno. Yleensä lähden ihan mielellään töihin. Talossa on ärsyttävä tyyli muutenkin + sarvelliset ay-lehmät pihatossa. Olin viimeksi jo vähällä saada sarvesta, kun ajelin lehmiä lypsylle. Ja sitten siellä teetetään ns. turhaa työtä lomittajilla (esim.'karjakeittiön' perusteellinen siivoaminen ei kuuluu välttämättömiin töihin), että tulis työtunnit täyteen. Kyllä minä navetan puolella teen karsinoiden siivousta ja muuta sellaista, mutta jos töitä ruetaan oikein keksimään niin se tuntuu jotenkin jo orjatyövoimalle. Ja kun tähän ynnää vielä tuon miestä vahvempien aineiden käytön navetalla, niin silloin ollaan lähellä sitä rajaa, että meikäläisen niskakarvat nousee pystyyn, näytän hampaani ja murisen. Tehköön mun puolesta mitä haluaa navetan ulkopuolella ja muulloin, mutta navetta-aikana ja lomittajan läsnä ollessa ryyppääminen ei sovi mun pirtaani. Menen sinne toisen lomittajan kaveriks, jos isäntäväkee ei tarttis kauheesti katella niin, ehkä tän muutaman päivän kestää. Varmaan taas kirskutan ens yönä hampaitani yhteen niin ku joku Lokomon kivimurskain. Teen niin kuulema aina kun olen stressaantunut ja tai yliväsynyt.

Jos tästä lähtis houkuttelemaan sitä unijukkaa kaveriks. Jos se vaikka veis jollekin kivalle unisaarelle, vaikka katselemaan rantaleijonia ja ja...