Aamulla piti herätä aikaisin, että mennään ennen ryysistä. Ei sitten ihankaan jaksettu ja oltiinkin perillä sitten vasta puolen päivän aikoihin. Auto saatiin silti yllättävän lähelle. Muutaman tunnin päästä kun lähdettiin pois oli tilanne jo ihan toinen. Autoja oli teiden varsilla varmaan lähemmäs kilometrin päähän. Areenan oma paikotustila oli pamahtanut täyteen jo kymmentä vaille kymmenen ja Messut alkoi kymmeneltä.
Kyllähän siellä oli kaikenlaista kivaa. Löydettiin talvella oleviin häihin häälahja. Tosin pitää vielä soittaa ja tilata se ns. uudelleen, mutta on sellaineen ettei ole monella. Tietysti se ei anopin mielestä ole hyvä, mutta siltä ei kysytä. On vaan loppujen lopuksi vaikeaa keksiä häälahjaa parille joilla on jo kaikkea ja kummallakin hyvät tulot. Siksi lahjan pitääkin olla sitten vähän erikoinen.
Mukaan lähti skräppäyspapereita ja muutama pieni leimasin. Mies oli kyllä kiskomassa minua aina, kun pysähdyin katselemaan jotakin. Onnistin silti ostamaan sille yhden t-paidan ja estämään sitä näkemästä mikä se on. Nyt se odottaa sitä nimipäivälahjaksi, mutta taidan olla kiero ja ostaa sille jotain muuta. Ei sekään koskaan osta minulle sitä mitä minä haluaisin vaan jotain aivan muuta. Osaan minäkin vastata samalla mitalla.
Kävin Tapion kaupan osastolla hakemassa pari lankakerää. Vähältä piti ettei lähtenyt enemmän mukaan tavaraa. Onneksi järki oli vielä siinä vaiheessa mukana.

Kun lähdettiin sitten pois sieltä Mies kertoi pimittäneensä minulta yhden osaston, Party Liten osaston. Oli muuten vähällä etten lyönyt siinä vaiheessa Miestäni. No, lupasi se että saan pitää sitten kynttiläkutsut, vastaavasti. Tiesiköhän taas mitä tuli luvanneeksi?
Pois lähtiessä käytiin Miehen mieliksi Fantasialinnassa hakemassa yksi peli, että on taas tälläkin reissulla kummallekin jotakin. Tuli sitten samalla hommattua luvat erääseen nettipeliin joka on myös keräilykorttipeli. Pelattiin sitten Miehen kanssa matsi ettenkuin hän lähti viikonloppureissuun. Kotiinsa ja pelaamaan kavereidensa kanssa yöllistä kuula-asepeliään.
Mulle tulikin sitten taas äkillinen töihin lähtö. Tosin ensin tuli viesti yrittäjältä, että tiedänkö johtavan kännykkänumeroa. Joten soitin sitten johtavalle. Ja koska tällä kyseisellä yrittäjällä ei ole tapana häiritä virka-ajan ulkopuolella, jos ei ole oikeesti hätä, päätettiin ottaa selvää mistä on kyse ja että minä meen töihin jos on tarve. Soitin sitten yrittäjälle ja aian kuultuani lupauduin jo nyt iltapäivällä lypsylle. Olen maanantaihin asti, jolloin johtava etsii mulle seuraajan jos on tarve.
Nyt lähden katsomaan yhtä mammaa jonka laskettuaika on vajaan kuukauden päästä. Niin, kyse on ihan naisesta tällä kertaa.