Jaahas, se olis niiku työputki takana ja vapaa ohjelmaa täynnä oleva viikonloppu edessä. Tänään ei ole oikein mikään mennyt putkeen. Viimeisenä hyvänä sauna yritti tappaa savulla. Jostain syystä padan aluspesä ei oikein suostunut kunnolla palamaan. Kolme kertaa sytesin ja viimeisellä kerralla, kun saunan kiuas oli jo kuuma jäin saunomaan ja odottamaan, että vesi senverran lämpiää, että saan pestyä. Tulipahan sitten harrastettua savusukellustakin useampaan otteeseen. Kauhulla meinas jo olla hätä kun Äiskä vaan kylmän viileesti sukelsi savuiseen saunaan. Tosin pois oli tultava silmät vettä valaen, mutta mitäs pienistä. Nyt sitten haistaan lehmänpaska sijaan savulle. 
Huomen aamulla on parempi nousta ajoissa tai loppuu vuorokaudesta tunnit kesken. Pitää pestä työkamppeet, käydä hautajaisissa, tehdä 'lapsille' ruuat, käydä kaupoissa, pakastaa ylimääräinen 'lasten' safka (teen aina kerralla vähän enemmän) ja illalla olis vielä vauvakutsuille meno. Nyt pitää sanoa, että onneks ei ole Mies kotona jaloissa pyörimässä. Se lähti jo edeltä kotiaan, kun sunnuntaina pitää sitten lähteä 4½ tunnin ajomatkan päähän ristiäisiin. Minä lähden sinne sen kotiin täältä sunnuntaiaamuna ja sieltä jatketaan sitten perille. Työkaveri on luvannut käyttää Kauhun ulkona päivällä. Sille tulee nyt pitkä päivä olla täällä yksin, mutta ei ole oikein vaihtoehtoja tälläkertaa. Minunkin lähteminen oli kiinni oikeastaan siitä saanko maanantaina lomitettavan talon suostumaan siihen etten tulekaan maanantai aamuna vaan korvaan sen sitten tortaiaamulla (lomitus ma-ke). Olisi meinaan ollut liian raskasta mennä aamulla neljään töihin, jos on kotiutunut joskus puolenyön jälkeen. Onneksi sain luvan nukkua maanantaiaamun. Yritin ilmoittaa asiata johtavalle, mutta arvata saattoi eihän se vastannut enää näin iltapäivällä puhelimeen.
Tulipahan taas kerran kiiteltyä sitä ettei ole mobilijärjestelmässä. Tämä ei meinaan olisi silloin näin kivuttomasti onnistunutkaan.
Kerron tuosta mobilijärjestelmästä myöhemmin. Nyt painun nukkumaan, että pääsen aamulla ylös. Taas vapaapäivät jolloin ei pysty nukkumaan tarpeeksi *Huokaus*

Koskahan olen viimeksi ottaa verenpainelääkkeet??? En ainakaan pariin päivään. Otan sitten aamulla.