Plääh! Mihin ihmeeseen katoaa tämä aika? Se vaan karkaa käsistä työn ja joululahjojen teon merkeissä. Ja kun on jo tulleet nämä ihanat raivostuttavat pakkasetkin niin on tässä puun kantoa ja tuvan lämmittämistä.
Mieskin tässä sai mut melkein putoamaan perseelleen. Sehän kun tunnetusti ei halua pitää muita sukkia, kuin tennissukkia. Oli sitten keli mikä hyväänsä. No, tein työkaverille (poikamies) sukkia ihan muuten vaan, kun ensimmäisestä sukasta tuli epäilyttävän pitkäjalkaterältään ja ajattelin, että pitää purkaa sitten kun saan toisen ensin valmiiks. Käskin Miehen kokeilla sukkaa, että saan vähän käsitystä mitenkä iso siitä tulikaan. Miehen jalan koko kun on 47-49. Se oli sitten sille ihan kuin tehty. Kun se kuuli, että aijon purkaa ja pienentää niin kehui, että tee mulle ne. MITÄ??? Mistä lähtien meidän herra on halunnut pitää villasukia? Aina on ollut kaikki muut kuin tennissukat liian paksuja tai jotain. No, minä lupasin tehdä sukat sitten Miehelle joululahjaks. Saakoon työkaveri sukkansa myöhemmin. Kuulin nimittäin, että yks toinen naistyökaveri oli sille tänä talvena jo sukat antanut niin ettei sillä sitten kiire ole, kun minun edellisetkin tekemäni on kuulema vielä käytössä. Hyvin pysyy poikamieskin näin villasukissa.
Nyt olis vielä jokunen joululahja tekemättä, mutta se joka nyt on kiireisin pitää ehtiä postin kuljetettavaksi 15. päivä joulukuuta. Ja lisäksi yksi huivi on vielä aloittamatta. Sukat ja lapaset tulee vähän niinkuin siinä sivussa, kun kyllästyy huivin kutomiseen.

Tilasin erään emännän kautta itselleni pari vasikkaliiviä. Joista toinen rupeaa matkaamaan autossa hätätilanteen varalle ja toisen saa Kauhu. Se kun on aika lähelle vasikan kokoinen. Ja saan tarvittaessa senkin liivin sitten toiseen käyttöön jos sille näyttää, että tarvitsee.Liivit on helppo pestä sitten tarvittaessa pesukoneessa ja desifioida kuumassa saunassa. Näin ei pöpöt sitten leviä. On siinä kyläläisillä ihmettelemistä kun meidän koiralla on ihan oudon näköinen loimi seljässä.
Mutta ei ne lahjat näin valmistu jos muori vaan kirjoittelee nettiin. Yritän heitellä päivityksiä vähän useimmin, mutta sitten taas joulun jälkeen lupaan parantaa tapani.