Niin se EHKÄ. Olin juurikin aamulla saanut vaatteet niskaan ja suunnittelin eläinlääkärille lähtö Kauhun kanssa, kun puhelin soi. Näytössä lukee Toimistokännykkä!!! Ensimmäinen ajatus mikä tuli mieleen oli: ¤#&%& ¤%¤#!!!” Mitä nyt? Eikö mun pitäny olla jo lomalla?” Teki mieli jättää vastaamatta. Vastasin kuitenkin. ”Menisitkö tänä iltana ja huomen aamuna töihin sinne S:lle, ku se J-poika ei osaa niitä aseman porttia käyttää? Ja se on siellä P:n kanssa, kun L on tullu kipeeks” ”Niin, mikä ongelma? P:kin osaa käyttää niitä porttia. Ja tulee maitoautoaamuna niin aikaisin, että jää sitä pelivaraa. Ja sitä paitsi mulla on kaikki navettavaatteet paskasina” (en todellakaan ollut varautunut siihen, että pitää lähteä töihin heti ensimmäisenä lomapäivänä, vaikka alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että mua soitetaan töihin heti kun loma alkaa) ”Ja tiedoksi, mulla oli Mies eilen illalla töissä apuna että jaksoin tehdä työt” ”Jaa, no ei sitten” Olin pikkusen pettynyt ja kiukkuinen se puhelun jälkeen. Johtava tiesi, että olen tehnyt viimeisin viikon kipeänä töitä ja olisin alunperin halunnut olla lomalla jo maanantaista asti. Soitin vielä iltapäivällä P:lle, että neuvoo jos tarvii. Nyt on kyllä sitten navettavaatteet pesty ja aamuun mennessä kuivat jos siellä käy niin ettei J tulekaan töihin. Olen ns. takapiruna, kun sillä on taipumuksia jättää joskus tulematta töihin. 
Käytin Kauhua Lääkärillä kun elin illalla kun se laittoi kuononsa sängynlaidalle, näytti sen vasen silmä oudon samealle. Ja aamullakin se minusta näytti vielä oudolle katsoin parhaaksi soittaa sille ajan Lääkärille. Jätkä oli ihan intopiukeena, kun otin hihnan käteeni ja se tiesi pääsevänsä johonkin mukaan. Voi sitä täpinänä js vikinän määrää. Ihan piti täristä, kun Mies meni vielä käynnistämään auton valmiiks.Malttoi kuitenkin pysyä sivulla paikallaan istuen eikä syöksynyt suinpäin autoon, vaikka ovi oli auki. Mutta kyllä sitten mentiin, kun kähisin käskyn autoon. Ei tarvinnut kahdesti käskeä. Vastaanotolla ei ollut muita, mutta sittenkään ei meinattu millään rauhoittua. Lääkäritäti sai oitis pusun, kun laskeutui lattialle silmiä lampullaan tiiraamaan. Ja sitten piti kauheasti höpöttää, kun ei olla vuoteen nähty Ei silmissä ollut mitään vikaa. Ilmeisesti valo oli vaan tehnyt minulle tepposet. No, kun nyt kerran lääkäriin asti oli päästy tutkittiin sitten kaikki. Niskassa oleva talipattia käskettiin hoitaa jodilla. Toisessa korvassa oli pientä punoitusta ja siihen saatiin tipparesepti. Puntarissa käytiin toteamassa että paino on pysynyt melkein samassa 37kg kuin viime vuonna se oli vain ½kg enemmän. Lääkäri kehui että sopusuhtainen ja hyvin pysynyt paino samassa. Rokotuspiikitkin tuikattiin nahkaan. Ja kaikki oli muuten sitten ok. Maksamaan lääkärissä käynti tuli 48€, mutta se on pieni hinta siitä mielenrauhasta jonka saa kun kuulee että koira on terve. Lonkat pitäisi vielä kuvauttaa, mutta sitä varten otan enemmin keväällä parin päivän loman kuin rupean tämmöisillä pakkasilla ajelee kun ei ole ihan ns.pakko.
Päivä piristyi kummasti kun sain hakea postista SLY:n paketin. Se ei olisi parempaan aikaan voinut tulla. Paketti oli jo avaamattomana kaunis, vihreä mehikukka-laatikko. Kun sain vihdoin kannen auki sisältä paljastui silkkipaperi johon oli laitettu kaksi joulupukki koristetta ja teipattu joulukortti. Sen alta paljastui vielä kortti jossa oli suloinen koiranpentu ja teksti: ”Toteutukoon tänään kaikki toiveesi”. Se sai kadonneen hymyn takaisin ja unohtamaan työasiat lopullisesti. Lisäsi sieltä löytyi minulle kaikkea aivan uusia ja jännittäviä asioita. Esim. 2 'tikkaria', Pentikin karpalo-marjasiirappia , valkosipulimuffinsien ohje ja kahdenlaisia vuokia sekä oliiviöljykeksiä. Piparkakkumuotti ja servettiä. Olin taas aivan mykistynyt. Kunhan tästä taudista toivun tässä lomalla niin voitte uskoa, että tulee tehtyä kumpikin Sly:n lähettämä ohje. (Siis edellinenkin jäi tämän taudin takia tekemättä) Meillä tykätään valkosipulista, mutta joskus Miehen työkaverit nurisee vähän hajuhaitoista. Pitää vaan katsoa sopiva ajankohta. Ja Sly:lle tiedoksi Kauhu kiitti rapsutuksista kunnon pusulla. 
Vielä pitää kutoa ennen aattoa parit sukat loppuun ja yksi pullopiilo joten täytyy lopettaa, kun tämäkin piti kirjoittaa kahteen kertaan.