Nyt se sitten meni. Mikäkö? No, maine. Eiku kunnia. Mies ei tullu ajatelleeks että mä voisin haluta Alkosta jotain uudeks vuodeks ja se tiesi sitten sitä, että oltiin heti aamusta Alkossa. Ja sehän on heti täälläpäin juopon merkki jos heti aamusta on Alkon ovella. Nauratti vaan ku hain sen kuohuviinin. En edes tiedä tuleeko sitä edes täällä yksin ollessa avattua, mutta pitää olla ihan vaan periaatteen vuoksi. Niinkuin halusin yhden raketinkin. Siitä lisää tuossa myöhemmin.
Mies varmaan luulee että mö kiskaisen täällä pääni täyteen sinä aikana kun se on siellä kavereidensa kaa mökillä. Alkoholi olis kyllä niin paljon, että kävis helpostikin. On puna- ja kuohuviiniä, rommia, likööriä, siideriä ja hännän huippuna yksi belgialainen olut. Noilla sais kyllä jo kohtuullisen kännin ja mahtavan krapulan. Tai taitais meikä olla jo tuon koko satsin juotuaan pöydän alla örisemässä. On tu harjoittelu jääny aika vähälle ku 'viiniystävänikin' on mammalomalla ja pienen tytön(2kk) äiti.

Mies siis lähti aamulla kavereidensa luo. Jätti mulle yhden ilotulitteen sellaisen 'ohjuspatterin', kun pyysin. Ja jumalaton mäkätys ohjeistuksena päälle. Kun uhkasin laukaista sen tuossa pihassa tuli oitis vasta uhkaus, että hän vie sen pois. Lopulta aloin jo ärsyyntyä ja käskin sen viedä sen, loppui mäkätys. Katsotaan nyt jaksanko yleensä valvoa niin pitkään, että viitsin lähteä ampumaan sitä. Tai säästän sen ens uuteen vuoteen ja ammun sen silloin aamulla kun olen töihin lähdössä. Olis meinaan viime vuonna niin tehnyt mieli jysäyttää jokin iso pamaus, kun aamulla lähti töihin klo 5. Pauke oli nimittäin yöllä kestänyt aamu klo 3 asti, joten se siitä nukkumisesta. Olisin vaan toivottanut ihmisille Hyvää Uutta Vuotta ja hyvää HUOMENTA. En minä ole ilotulitusta vastaan, mutta mielestäni sen rakettien ammuskelun voisi lopettaa yöllä klo 2 viimeistään. Ei kaikilla todellakaan ole se 1.1. aina vapaapäivä. Ja se vuosi vaihtuu keskiyöllä, ei aamuyöllä. Se että pikkulasten takia raketteja ammutaan jo illalla on mielestäni ihan ok. Mutta tuota ammuskeluaikaa vois suositella klo 18-02 väliseksi ajaksi. Silloin se olis helpompaa niillekin joilla on paukkuarkoja koiria tai muita eläimiä. Itsellä ei onneksi ole koskaan ollut. Johtuu varmaan pitkälti siitä etten itse ole mikään paukkuarka.
Nyt olis tälle päivälle talo sitten niinku lämmitetty ja vois vaikka lähteä laittamaan parin tunnin päästä saunalle pesiin tulet ja saunoa oikein pitkään ja rauhassa. Kyseenalaiseksi sitten jää viitsitäänkö me lähteä Kauhun kanssa rakettimestoille vai ollaanko vaan kotosalla. Riippuu siitä miten lujaa tuo sänky huutaa tuolla makuuhuoneessa. Varsinkin kun saa nukkua siinä vaikka poikittain.

Onnea ja menestystä uudelle vuodelle, 2011!!!