Nyt on sitten yhdet häät taas tanssittu tähän sukuun. Ja taas on monta asiaa viisaampikin.
Häät. Kahden keikka ja kolmannen korvapuusti, vaikka en mä näissäkään häissä korvapuusteja nähnyt kahvinkaan kanssa. Kahvin kera oli amarettokakkua. Hmm. Aivan ihanaa.
Ruoka oli erinomaista. Oli ensin alkuruuat ja salaatit ja sitten lämpöiset ruuat. Ruokajuomaksi oli puna-tai valkoviini tai olut ja tietysti alkoholittomat. Ja jälkiruuaksi kahvia ja kakku+konjakki/likööri ( Onnistuinpa siinä ohikulkiessani jututtaa kokilta yhden ohjeenkin. Nyt vaan odottelen kun ihmiset rupeaan saamaan haukia yli oman tarpeen. Melkein joka vuosi niitä joku on mullekin sitten yhden tai kaks antanut. Ja aina olen kiittänyt ja ruuaksi laittanut. Nyt sille olisi jopa varsin herkullinen ohje.) Illalla oli vielä iltapalaa. Lisäksi löytyi siideriä, lonkeroa ja kaljaa. Ilta vaan loppui vähän lyhyenlaisesti ku anoppi halus pois eikä meillä sitten ollut paljon vaihtoehtoja ku oltiin samalla kyydillä. 
Komiat oli häät vaikka talvella olikin. Edelleenkään ei ole kesähäiden voittanutta senverran tuo talvi on vastoin meikäläisen suosikkia. Jos tietty ei mitkään +40ºC helteelläkään häät ole kivat (en onneksi ole koskaan ollut, mutta voin vain kuvitella), mutta jos häissä on kylmä niin en vaan pidä siitä. Ehkä siksi, että siedän kuumuutta paljon paremmin kuin kylmyyttä. Mutta kun hääilmaa ei kukaan voi tilata on siis tyydyttävä siihen mitä meille luoja siis suo.