Katson kaverilla käydessä televisiosta Zumban mainosta. Ja mietin itsekseni että tuo vaikuttais ihan kivalle liikuntamuodolle. Ei olis mitään tiukkapipoista homma tai ei ainakaan sille vaikuttanut. Sais siis 70€ neljä DVD:stä musiikkia ja ohjeita. Ohjeista menee kyllä ne mitkä näytetään sieltä levyltä, mutta entäs ne jotka tulee kirjallisena? Ei meinaan varmaankaan aukeis ihan äkkiä näin huonolla kielipäällä. Ja Miehelle mä haluaisin jättää kertomatta, että jos TAAS kerran kokeilis pudottaa tuota painoa, koska en tykkää että se puuttuu mun syömisiin ja tekemisiin.
Se kun luulee tietävänsä kaiken paremmin ku minä. Ja jopa alan ammattilaiset. Ja siihen 'tietämykseen' se edellinen yritys niiku vähän kaatu. Sama dietti ku ei käy kaikille. Eli Atkinsin dietti käy Miehelle, mutta samalla dietillä mulla lyö takapakkia ja lujaa. Ja ku tästä aikamme kättä väänsimme ja sitten vielä unohtui yks terapeutilla käynti oli koko juttu olikin sitten niinku siinä. Ajattelin että antaa olla ku kerta en mitään muka osaa tehdä niin olkoon.

Nyt kuitenkin taas kevättä kohti ku mennään iskee halu: jospa sittenki TAAS kerran. Ohjeistahan ei ole puutetta. Jossaikin lymyää vanhat p...vartijan ohjeet (niillä on parhaat tulokset tulleet) ja muita ohjeita löytyisi varmaan pilvin pimein kun viitsisi vaan kaivella. Parhaan tuloksen sain sinä keväänä kun rakastuin Mieheen. Ensitapaamisen jälkeen hävisi niin totaalisesti ruokahalu, että unohdin syödä lainkaan muutamaan päivään. Tajusinkin sen vasta kun eräs kaveri rupesi ihmettelemään minkä takia tärisin kuin horkassa. Siitä olikin sitten helppo jatkaa. Ruokamäärän sai helposti pysymään vähäisenä kun vatsa oli jo 'nälkäkuurinsa' pitänyt siinä huomaamatta ja päässyt kutistumisen alkuun. Silloin putosi puolessa vuodessa 30kg ja voin sanoa että se lähti jopa helposti. Ja kunto kasvoi. Saatoin käydä kävelemässä päivän mittaan jopa kymmenen kilometriä. Alkuun ensimmäiset lenkit oli 300m. Sitten pidensin niitä muutaman päivän välein 100-200m. Parhaat ajat lenkeillä on mulle jostakin syystä aikaiset aamut. Aikainen tarkoittaa mulla aamu klo 03-04 vapaa päivinä ja työpäivinä heti navettatöiden jälkeen. Ja siten nukkumaan tunniksi. Eli nyt jos meinas homman suorittaa hiukan niinku vaivihkaa täytyisi lenkki suorittaa siis silloin ennen aamunavettaa, mutta jaksaako sitten tehdä töitä? Ja aikaahan tuo päivässä haukkaa. Mistä sen sitten ottaa? Koneella olemisesta, yhteisestä ajasta vai nukkumisesta (aamulla ennen töitä miehen töihn viennin jälkeen)? Jospas tekisi aamulla koelenkin koiran kanssa, kun on ensin vienyt Miehen töihin. Katsotaan kestääkö jalat. Ja se sitten tietää sitä, että nyt nukkumaan. Kerron kuinkas sitten kävikään.

Hyvää yötä!!!!