”Siinä on paikka !!! Nyt huudetaan!!!” Siinä on muutamia Mertarannan kiljaisuja viimeisien tuntien ajalta. Niin vaan tuli jääkiekon maailmanmestaruus Suomeen. Hyvä me. Vähän oli miehet sekaisin jäällä ja pukuhuoneessa onnesta. Ja saavat tuollaisen saavutuksen jälkeen ollakin.

Peliä oli hauska spekuloida tälleen melkein tietämättömänä ja ymmärtämättömän koko pelistä. Havaintoja mitä tein oli, että Ruotsin valmennus teki oikeastaan pahan virheen ottaessaan aikalisän. Mitä tahaansa valmentaja pelaajilleen sanoikin niin se sen sijaan että olisi auttanut pelaajia näyttikin sotkevan pelin lopullisesti. Näytti kuin pasmat olisivat menneet totaalisesti sekaisin. Peli olis saattanu päättyä jopa vähän toisenlaisiin lukemiin ilman tätä sekoitusta. Tuskin se nyt olis voittanut, mutta vastus olis voinu olla kovempi pitempään.

Ensimmäisen maalin tultua Suomelle...meilläkin tapahtui. Mies karjaisi täysillä, kissa loikkasi pelästyksissään mun sylistä pois, koira säikähti ja sitten ärähdin minä. Olis muuten ollu mun jalassa komeet raapaisut jos ei sattunut olemaan viltti sylissä monin kerroin ja kissa sen päällä. Eikä kissa tullut enää koko iltana mun syliin.

Mertarannassa on sanottaja ainesta ilmiselvästi. Youtubessa on Taivas varjele. Lisäksi se runoili siinä selostuksen välissä tänäänkin sanotusta. Pian se on kuulolla kuitenkin. Monipuolinen mies. joku sanoi että tämä olisi ollut Mertarannan viimeinen MM selostus, jos oli niin olipa hieno päätös.

Nyt nukkumaan. Täältä tähän, hyvää yötä!