Miten voi olla mahdollista että mulla on krapula? Tai ainakin päänsärky on mahtava.  En kuitenkaan juonut illalla kuin kaks siideriä ja lasin punaviiniä. Joko kyseessä on todella paha harjottelun puute tai sitten se on se maaginen kaks siideriä. Jostain syystä saan aina krapulan kun juon KAKS siideriä. Jos juon yhden tai kolme tai neljä, niin samaa 'krapulaa' ei tule. Mikä on tuossa kahdessa? Kun kävin nuo siiderit ostamassa olin täysin unohtanut tuon kahden siiderin vaikutuksen ja ostin sen KAKSI. Yleensä ostan vaan yhden, mutta kun oltiin menossa kavereille mökille saunomaan ja iltaa viettämään niin ajattelin ottaa toisenkin. Oltiin siellä niin myöhään, että Mies meni suoraan aamulla töihin, kun minä kipusin Kauhun kaa yläkertaan nukkumaan. Ja oikeastaan nukuttiin iltapäivän puolelle kaikki yhdessä, kunne minä päätin kömpiä ylös jolloin tuo päänsärky sitten iskikin ihan kympillä. Kauhu kävi alakerrassa syömässä siinä vaiheessa kun Mies tuli töistä vähän ennen puoltapäivää ja kömpi sitten takaisin ylös nukkumaan Miehen kanssa. Heitin nassuun muutaman leivän ja sain päänsärynkin rauhottumaan ihan siedettäväksi jopa melkein katoamaan. Ehkä tuo valvominen oudoksestaan edesauttoi tuota päänsärkyä.

Hevimies on kyllä ollut tuossa vieressä lohduttamassa ja vaikeuttamassa kirjoittamista. Soturiprinsessa olis halunnut ulos, mutta mua ei nyt huvittanut viedä. Ilma ei ole mikään hirmu lämmin ja Mieskin nukkuu kumminkin iltaan asti. Se kun yleensä käy päästämässä ne pois häkistä. Joten saavat olla nyt sisällä tämän päivän.

Taidan hiipiä nukkumaan vielä vähäksi aikaa. Illalla pitäisi katsoa jääkiekkoa. Siihen on vielä onneksi aikaa, joten tässä välissä on hyvä ottaa tirsat.