Katselin aamulla töihin ajaessa tienvieressä olevalla pellolla olevaa vuosikasta (vuoden ikäistä) hirven vasaa. Siellä se 50m päässä tollotti ohi ajavaa autoani. Samalla pellolla olin nähnyt aikaisemmin niitä kaksikin. Koko aamuna ei tullut työmatkalla ketään vastaan. Eipä mikään ihme kun oli sentään sunnuntaiaamu. On ollut jokseeenkin ärsyttäviä tehdä nuo aamu- ja iltamatkat, kun silloin paistaa aurinko suoraan silmiin enkä omista aurinkolaseja.

Ja nyt se on sitten kesä. Näin aamulla kun pari kolme pääskyspariskuntaa kävi tutkiskelemassa talon räystään alusia jossa oli jo aikamoisesti viimevuotisia pesiä. Tänään kyllä onkin ollut varsin lämmin päivä ja itikatkin oli liikkeellä.

Meillä on ollut jotenkin outoa, kun tykin lamppu sanoi perjantai-iltana sopimuksen sitten totaalisesti irti ja kun lauantaina meinasin hakea siihen uuden lampun, dadaa, liike olikin viikonloppuisin kiinni. Joten on sitten pärjätty yhdellä tietokoneella ja muuten vanhalla tekniikalla. Esim. katottu DVD:tä pleikkarilla televisiosta. Ja on sitten tullut mentyä illalla aikanaan nukkumaankin.

Mulla oli töistä tullessa hieno ajatus mitä mä tänne kirjoitan, mutta kotiin tultuani täällä huusi skype taas siihen malliin, että mökä vei ajatuksen mennessään. Pelaavat minecraftia. Yritä tässä nyt sitten keskittyä johonkin ku kaks kolme jätkää möykkää päällekkäin. Pitäiskö pyytää että puhuisivat englantia niin eivät niin häiritsisi mun ajatuksia?

Taidan painua sänkyyn lukemaan ja nukkumaan, vaikka huomenna onkin vapaapäivä. Jos vaikka heräisin aamulla aikaisemmin jos ajatukset vaikka luistais vähän paremmin.