Nyt hyrrää tiski- ja pyykinpesukoneet. Kissat ja koira on ulkoistettu ja meillä on avoimien ovien päivä. Tosin vieras saa pitää varansa ettei joudu töihin, jos nyt sattuu tänne poikkeamaan. Keittiössä tavarat vähenee, mutta isännän sohvalla ne kummasti lisääntyy. Sanoin nimittäin kantavani KAIKKI sen tavarat (pelit, reput yms.) keittiöstä sen sohvalle. Tosin kaikki pahvilaatikot ovat joutuneet suuntaamaan matkansa sohvan sijasta saunalle poltettavaksi. Inhoan pahvilaatikoita joissa on ollut jotain tavaraa ja sitten sitä ei saisi hävittää. Nyt lähtee keittiöön jätetyt laatikot krematorioon. Jos nyt lämmittää saunan niin eipä paljon tartte puita polttaa ku polttaa nuo roskia täyteen pakatut pahvilaatikot.

Keittiöstä lähtee kaksi 'ylimäärä' pöytää varastoon. Ne ovat tuotu taimikasvatusta varten joka meni sitten ihan poskelleen, kun kissat söi ensimmäisen ja toisen satsin ja sitten olikin jo liian myöhäistä. Meinaan hommata niiden tilalle lipaston, kunhan pistän ensin vähän rahaa sukanvarteen.

Toimistoltakin soitettiin TAAS. En lähtenyt. Minä aion nyt pitää pääni ja olla vapaalla niinku alkuperäisessä listassa lukee. Mulla on omia juttuja nyt tehtäväks ihan tarpeeks ilman työtäkin tähän lisäks. PISTE

Mutta nyt jatkamaan. ”Konstit on monet sano mummo ku kissalla pöytää pyyhki”