Ahdistaa... Huomenna taas työpäivä (tänään tällainen 'haista paska' -yhden päivän vapaa) ja meno taas sinne missä saa olla karjanhoitajan asemassa. Kuulin tässä perjantaina työkaverilta ettei siellä mitään eläinlääkäriä ole käynyt, vaikka tekstiviestillä muistutinkin.*Huokaus* Nyt sitten mietin mitenkä saan sanottua nätisti, että se oli OIKEESTI aiheellista kutsua, ennekuin palaa hihat ja teen jotain mitä ei pitäisi. Juu, ei ole mun karja ei, mutta...Ja meidän oma eläinlääkäri on päivystänyt nyt viikonlopun, joten siellä on joku muu maanantaina. Joka voisi jopa vastata puhelimeen, oma kun ei aina vastaa vaikka on päivystysaika eikä soita takaisinkaan, vaikka jättää viestin. Ja pieneläimiä sille on ihan turha edes juuri yrittää kuulema viedä. Mulla on ollut vielä Kauhun kanssa senverran hyvä tuuri, että on päästy vastaanotolle, kun ei ole ollut isompia. Sillä siis pieneläinvastaanottoja ja päivystys samoissa tiloissa ennekuin lähtee maakuntaan kierrokselle.

Tänään pitäisi vaihtaa chilin taimet idätys levyltä purkkeihin ja muutenkin sotkea mullan ja soran kanssa. Jos saan Miehen suostuu ajatukseen se nimittäin on valvonut koko yön kaverinsa kanssa ja lähtenyt aamulla töihin postilenkeilleen ja iltapäivällä sen olis kai tarkoitus lähteä johonkin ja tulla vasta huomenna. Toisaalta, kun kuuta katsoo, ei olisi pahitteeksi vaikka taimien käsittely siirtyisi tuonne ensviikolle.

Isoäidin kasveilta tilasin tässä viikko sitten kaksi ihan normaalin paprikan siemeniä ja kaksi erilaista runkotomaatin siemeniä. Paprikat ovat 'Long red Marconi' ja 'California Wonder' ja tomaatit 'Tamina' ja 'Cour di Bue' eli 'Häränsydän'. Häränsydän tuli kyllä ihan nimensä perusteella, vaikka siitä sanotaan:”Vanha, italialainen, herkkusuiden arvostama runkotomaatti kasvihuoneeseen.” Niin se kasvihuone... Sitä en siis omista ainakaan vielä joten pitää keksiä jotain vastaavaa sitten kesällä. Kasvihuoneelle tietäisin kyllä paikan, mutta siinä kasvaa nyt muutama ISO koriste puska, kaksi lumipalloheisiä ja joku sireenin sukulainen. Ne ovat kyllä siitä muutenkin lähtölaskennan alla. Lumipalloheisien oksia olen taivuttanut menneenä keväänä maahan joten ensi keväänä voi siis kirves heilahtaa.

Nyt menen katselemaan jotain aamupalaa niin itselle, kuin Miehellekin jonka pitäisi tulla kohta töistä. Tuli jo.