En osaa. Miten voi olla niin, ettei niin yksinkertaista asiaa kuin pannukakku ei osaa tehdä??? Mutta niin se vaan on. Lettujen paisto onnistu kyllä puuhellalla kolmellakin paistinpannulla yht'aikaa, mutta pannukakku...Ei tule mitään. Mies kyllä lohdutti, ettei mun tartte osatakaan kun osaan tehdä niin hyviä lettuja, vaikka vasemmalla kädellä silmät ummessa. Silmät ummessa vois kyllä sormet kärähtää.

Eilen, vaikka olikin sunnuntai, tuli pestyä muutama koneellinen pyykkiä ja kuivattua ne saunalla. Eli Isänpäivä meni minun osalta saunaan puita lisäillessä Miehen käydessä hoitamassa isäpäivävierailut. Toki soitin kasvatti-isälle.

Varovasti on pitänyt olla tuon tassun takia (käden). Olen voimisteluttanut sitä ohjeen mukaan. En kaikkia liikkeitä edes muistanutkaan ennenkuin kaivoin ohjeen esille. Olen tehnyt niitä joita olen muistanut. Olen antanut itseni kutoa vain muutaman sentin kerrallaan. Että tuntuu turhauttavalle. Mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa. Nyt jopa ei sattunut, kun autossa vaihtoi vaihteita. Onneksi jouluun on vielä aikaa 5 viikkoa.

 

Tänään kävin Lomatoimistolla hakemassa lypsyhanskoja ja kurkkaamaassa työlistaani etukäteen. Ja tietysti ilmoittautumassa pikkujouluihin. Ja kuulemassa ja näkemässä työkavereita. Ja näin kylän tapahtumatkin tuli sitten taas kuulluksi. Ja M-E-L-A-N tarkastajien touhut viimeviikolla Pääkallopaikalla. Täällä riehuu joku ihmeen kuume-flunssa-epidemia. Me ollaan toistaiseksi kumpikin säästytty, mutta muuten se tuntuu kaatavan niin niin lomittajia kuin isäntiäkin ihan kiitettävällä tavalla. Työkaverini P oli joutunut jättämään viikonloppuna työnteon sunnuntaiaamun jälkeen. Hyvä kun oli kotiaan selvinnyt. Ja iltapäivällä se oli yrittänyt vaihtaa sisuskalunsa. Oli kuulema kissakin säikahtänyt. Ja sen tyttäristä kipeänä oli ensin viime viikolla H ja nyt sitten M, jolla kuume alkaa olla jo vaarallisen korkealla. Oli saanut yöllä kuumekouristuksiakin. Ja arvauskeskuksesta oli vaan käsketty viedä tyttö pihalle viilenemään.

Mutta nyt hipsin katsomaan miehen pelaamista ja kutomaan ne muutaman sentin.