Ensin teille vähän alkutietoja...

  1. Asun siis taajaman ulkopuolella, mutta kuitekin siis täällä on aika tiheesti taloja. Neljään lähimpään naapuriin on matkaa n.50m. Edessä, takana ja sivuilla on talot, sekä vielä kulmissa takavasemmalla ja etukulmissa. Niihinkin noin 100m.

  2. Yhdessä talossa teurastettiin tiinehtymätön hieho heille pakastimeen. Ja minä sain sieltä Kauhulle lihoja jotka eivät olleet oikein ihmisravinnoksi olleet kelpaavia (jänteitä, kalvoja, rasvoja jne). Ja luita.

  3. Huono muisti ja nopea matkalle lähteminen.no

 

Toin ’lihat’ kotia pari päivää ennen lomaani kotiin ja jätin portin ulkopuolelle hankeen. Niitä oli n. 20 kg. Luut vein kuivumaan liiteriin. Tarkoituksena oli heittää jätesäkkissä olevat lihapussit pakkaseen, kun olin ensi tyhjännyt mukaan lähtevät tavarat pakkasesta. Vaan kuinkas kävikään...blush Lähdin sitten lopulta sellaisella tohinalla, että unohdin kokonaan lihat. Siihen ne siis jäivät hankeen pulkan alle, kun lähdin. Reissussa manaten muistin jossain vaiheessa ne, mutta kun en heti voinut soittaa Miehelle niistä, unohdin ne taas.no Kunnes tulin kotiin... Muistin ne tavaroita sisälle kantaessa. Lunta ei nimittäin ollut enää juuri missään. Ajattelin siis Miehen huomanneen lihat ja vieneen ne pakkasen. Kiittelin asiasta. Mihin Mies ihan tymänä sanoi ettei hän ollut niihin koskenutkaan. ???? Ja ruettiin sitten pohtimaan, että mihin ihmeeseen ne ovat kadonneet. Missään ei näkynyt mitään ja Mies ei muista koska se oli säkin viimeksi nähnyt. Eli viiden vuorokauden aikana säkki oli kadonnut jäljettömiin !!!! Luut oli säilyneet kyllä liiterissä, vaikka takaovi oli auki.

Mihin helskuttiin ne lihat oli häipyneet? Mikä ne vei? Karhu, susi vai joku epätoivoinen naapuri?