Kyllä odottavan aika on pitkä. Vasta huomenna voin mennä katsomaan saanko enää sipulia kasvimaahani ja muutamia muita taimia. Taas vaiheeks vähän myöhässä liikenteessä, mutta aina ei käy niin kuin ajattelee ja suunnittelee. Paremminkin joskus tuntuu että on parempi jos mitään ei paljon suunnittele niin ei tule pettymäänkään.cheeky Tuntuu taas hyvää vauhtia sille, että juhannuksen alustavat suunnitelmat ovat hyvää vauhtia kusemassa kintuille.frown Ajatus juhannuksesta (pe-su) Savossa tyssää siihen, että heti maanantaina pitää olla jo klo 5 aamulla töissä.indecision Joten iltayöstä takaisin tuleminen ei oikein onnistukaan. Liian rankka yhdistelmä. Ja koiran takia matka on melkeinpä tehtävä aamusta tai illasta. Tai hetkinen...enlightenedUzissahan on ilmastointi. Ylellisyys, joka oli jo vakiona. Mutta Mies on menossa juhannuksena omille teilleen joten minä jään sitten hoitamaan kissoja kotiin.sad Ei niitä voi moneksi päiväksi yksin jättää. Eikä kasvimaatakaan. Jos meinaan sieltä jotain saada.wink
Olen aina inhonut mansikan poimimista ja siksi olen jo monenea vuonna ostanut talven mansikat suoraan tilalta valmiiksi poimittuna. Nyt nyt mulla on käsissä ylimääräistä multaa niin paljon, että ajattelin kokeilla toteutaa sellaisen mansikka maan minkä olen joskus nähnyt jossakin lehdessäjo 10 vuotta sitten. Siinä mansikat oli laitettu kohopenkkiin jossa oli kaksi osaa päällekkäin.yes Vähän tähän Kekkilän tyyliin. Siinä penkit olivat vaan korkeammat, ei tarvitsisi paljon kumarrella, mutta hyvä tuokin näyttää oleva. Pitääpä kokeilla voisko tuon toteuttaa. Saan hakea rönsyjä yhdeltä tilaltayes joten eipä tarvitse niitä ostaa, kunhan vaan malttaa odottaa niiden kasvamista. Jos vaikka olis vuoden päästä kakkuun omat mansikat.
Niin sitä vaan ihminen näköjään muuttuu kun vanhenee.cool Joskus kirosin etten ikinä laita itselleni mitään kasvimaata tai ainakaan mansikkamaata. Ja nyt olen molempia laittamassa. ”Ei sitä sanaa sano minkä takana ei käy.” Kaikkee pitää kokeilla.yes Vielä kun sais ne kanat ja kenties pari kania.cool Suunnitelma muhii edelleen päässä. Jotenkin joskus.blush Periksi en ole vielä kokonaan antanut. Nyt pitää mennä vähän touhuilee muualle päin.