Arvatkaa vaan ketä ei nukuta? Tuli kylässä juotua vielä lähtiessä tunti sitten kaks kuppia kahvia. Turha kuvitellakaan saavansa unta vähään aikaan.

Voitte arvata, että juttua piisasi, vaikka välillä ympärillä pyöri pari kaverin omaa vilkasta muksua ja vielä naapurinkin muksu osan aikaa päälle. Vaistomaisesti siinä varoi välillä sanojaan. Pienillä padoilla on välillä vähän liian suuret korvat. Viimeksi on kaverin kanssa varmaan nähty joskus pauttiarallaa 10 vuotta sitten. Puhuttiin myös edesmenneestä avomiehestäni,heidän naapuristaan ja kyllä kyyneleet tuli molempien silmiin. Siinä oli yksi lempeimmistä tuntemistani miehistä.

Sain tänään muutakin aikaan kuin pelkän kyläilyn ja pyykinpesun (pyykit sai lisähuuhtelun ja ovat edelleen narulla). Siivosin taas jätesäkillisen auton perään rojua ja nakkasin ne matkalla isolle jätelavalle. (Jee. Keittiöön on ilmestynyt jo kolo.) Tein Kauhulle kokovartalo hoidon; korvat, kynnet ja harjaus (vetelin furminaattorilla koirasta muovikassillisen irtokarvaa), välillä oli omatkin karvat harjassa. Kauhu ei kauheasti ollut innostunut esim. korvahuollosta, mutta herkkuraksut auttavat paljon asiaa. :) Enää ei kuulu raps raps. Se mokoma osaa liikkua yhtä hiljaa kuin kissa.

Kasvihuone kovee kovia, kun koko ajan tuulee. On kuitenkin vielä pysynyt pystyssä ja kasassa, mutta kuinka kauan... Kasveja ei tartte kastella vähään aikaan. Kasvimaalta saa pian salaattia ja sipulin varsiakin sais. Ne ei taaskaan näytä kasvavan muuta kuin vartta :( Ärsyttävää. Pitäisköhän osa korjata varsina? Ja kuivata kuivurilla? Kesäkurpitsoita tulee ainakin yksi :) Kurkun taimista yks oli kuollut. Kolme vielä jäljellä, mutta eipä olleet juurikaan kasvaneet. Porkkanan taimia oli riittävästi, tarttee harventaa pian. Höh. Huonolta näyttää. No, jos sitten ens kesänä :) Tai sitten teen siitä kukka/yrtti penkin. Siemeniä siihen kyllä on jo alennuksesta ostettu. JOS enskesä olis lämpimämpi. Tänäänkään lämpötila ei noussut koko päivän kuin +17º C Mikä kesä.

Mustikoita kuulema on jo metsässä. Kivaa. Kuka hitto sinne menee yksin? Täällä on karhuja ja susia kaksinumeroisin luvuin. Kyistä puhumattakaan. Olkoon marjat metsässä, mielummin pidän koirani hengissä. Ainut, jos ajaisin tuonne muutaman kymmenen kilometrin päähän niin sitten vois olla, ettei olis muuta kuin niitä kyitä. Että se niistä rentouttavista kävelyretkistä metsän siimeksessä ja metsäautoteillä.

Nyt täällä alkaa porukka sitä mieltä, että mamman on aika mennä nukkumaan. Parasta mennä, ennekuin karvat alkaa pöllytä.