Nyt on yks romu kasalla autonperässä odottamassa huomista kahvittelu/kissanpennun katselureissua. Sain taas lisää hullun mainetta, kun pyörin sen nojatuolin ympärillä suoranaista intiaanintanssia ja hutaisin aina kirveellä sopivan tilaisuuden tullen niin paljon kuin jaksoin. Oli Kauhu teljettävä turvallisuus syistä pihaan ja hajoitettava tuoli autotallin edustalla. Siitä on suora näkyvyys paitsi naapurien pihaan myös tielle :) Vielä olis toinen tuoli. Se vaan pitää ensin tyhjätä. Mutta pikkuhiljaa. Eikä niitä voi oiken hukata edes samaan roskikseen yht’aikaa. Eikä sinne auton perään nyt kyllä enempää mahtuiskaan. :) Samalla menee lehtiä muutama kassillinen kierrätykseen. Siis aikakaus- ja ammattilehtiä. Sinne menee Koiramme ja Saksanpaimenkoiralehtiäkin, vaikka jostain syystä Miehen mielestä minun pitäisi säästää ne. Sanoin ettei ne mahdu oleen niin se rupes väittää vastaan. Hitto. En aijo säästää lehtiä. Minussa on muutenkin jo liikaa hamsterin vikaa.

Pian saan viimeisen (4.) koneellisen tälle päivälle pyykkiä. Menee lakanoita ja pyyhkeitä. Saa laittaa ulos kuivamaan. Olen tänään touhunnut puoli yhdeksästä lähtien. Ja silti tuntuu ettei mitään ole tapahtunut. No, okei. On tuossa nyt nojatuolin kokoinen kolo:/ Ja vein kaks muovikassillista roskiin tavaraa, vanhoja vaatteita ja parit kengät ym. Roskis on jo puolillaan, taas. Jos nakkais aamulla kylään lähtiessä vielä pari pussia autoon. Jos sitä nyt lopettais tälle päivälle ja jatkais eilisen paketin sisällön tarkempaa tutkimista. Veis vaan pyykit vielä narulle ja ottais kuivat pois.

Niin ja vois tänään taas syödäkin jotain muutakin kuin pari sämpylää. Ja vaikka kävin eilen kaupassa, ei sieltä silti tarttunut mukaan muuta kuin juusto, leikkeleet ja sämpylät. Ei tehnyt yhtään mitään mieli. Nyt laitoin tulemaan makaroonia. Niitä olen aina rakastanut. Jos vaikka saisi tuon nälän heräämäänkin.

Sitten vois vaikka ottaa päikkärit. Kunhan ensin otan kissat sisälle. Ne ovatkin viihtyneet tänään hyvin alkunaukumisesta huolimatta ulkona, kun eivät moneen päivään ole ulos sateiden ja tuulen takia päässeen. Joten nyt, kun aurinko paistaa maataan pitkin pituuttaan ja nautitaan auringosta.