Voi, että ihminen voi olla ajattelematon. Nyt ymmärrän miksi noihin lääkkeisiin voi jäädä helposti riippuvaisiks. Huitaisin illalla lonkeron naamaani, kun katsoin elokuvaa. Ja sitten kun olin lähdössä nukkumaan nappasin nukahtamislääkkeen. Luultavasti/toivottavasti tuo lonkero oli jo kokolailla haihtunut. No, silti aamulla oli sellainen olo, kuin olis ollu pikku pöhnässä. Hetken piti miettiä, että mit.. vit...? Sitten näin tyhjän lonkerotölkin ja manasin aikas hartaasti. No, tulipahan ainakin nukuttua.

Takka tuli eilen katsastetuksi ja... yllätys yllätys... purkuun menee. Miehen Serkku sanoi, kyllä että homma hoituu ihan sen budjetin sisällä mitä olin toivonut. Olis muuten joutunut siirtämään ens vuoteen. Ja jo viime talvi joka ei ollut edes kylmä osoitti, että pelkällä hellalla lämmittäminen on aika rankkaa näin yksin elävälle ja töissä käyvälle. Ja onneksi tuo työ on kaksjakoinen muuten olis voinut tänne jäätyä kaikki. Ja sähkölaskut oli huimaavia.

Nyt vien pyykit ulos, vaikkei tuo taivas mitenkään lupaavalle näytäkään. Jos sataa niin sitten sataa. Kissatkin on taas tuulettumassa. Ja samalla kun vie pyykkiä pitää ottaa paalinaruja mukaan ja kurkata kasvihuoneeseen.Tomaatit tarttee lisää tukilankoja. Sen kasteleminen on mulla mennyt vähän mutu.tuntumalla. Nyt on ollut niin kylmää ettei mikään tunnu kuivuvan, niin tuskin tuo mun kasvihuonekkaan. Sen kiinnitys on jo nyt ihan miten sattuu, kun Mies onnistui hajottaa yhden haruslangan pidikkeen. Muovi vetää siis vinoon ja sitten hajosi oven vetoketju toiselta puolelta. Pieniä perkeleitä on meinennut lentää ilmassa. Ja kun on näin kylmää olen pitänyt oven kiinni nyt jopa päivisin, että siellä edes pysyisi vähän lämmin. Ulkona lämpötila pyörii koko ajan alle +20ºC, ei siinä mikään kasva. Pitääkin napata vielä vikate mukaan ja käydä kasvimaalla katsomassa onko kaikki kuolleet. Sinne vois tehdä polun siis. En ole siellä käynyt varmaan viikkoon.

Nyt tuo kone lopetti. Lähden viemään pyykit ulos ja iltapäivällä aion käydä katsomassa entisiä naapureitani, kunhan kissat ovat saaneet ulkoilusta tarpeekseen. (Ja pääni on selvinnyt) Mikä tarkoittaa näin kolealla säällä paria tuntia.:)

Mielenkiintoisesti täällä on kahta fonttia sekaisin. No, kaipa siitä selvän saa, en jaksa enempää tapella asian kanssa. Vanha systeemi oli jotenkin parempi. Mutta mitäs pienistä ku ei pienetkään meistä.