Ensinkin kerron teille erään faktan. Aika nolonkin. Kun joku täällä kaipaili vähän kuvia tänne. En nimittäin osaa vielä lisätä tänne kuvia, kun en ole kerennyt koko homman edes perehtyäkkään. Voi olla, että jossain vaiheessa alan opiskelemaan tämän blogin käyttöä enemmänkin kuin vain kirjoittamalla, mutta toistaiseksi ei ole ollut paljon aikaa muuhun kuin juuri ja juuri kirjoittaa nämä jutut tänne.
Pistin aamulla erääseen koiranraakalihaa myyvään liikkeeseen maanantaiks tilauksen 30 kg sika-nautajauhelihaa ja 5kg naudanlihaa. Pelkäsin etten välttämättä saa niitä, kun tilaus tuli taas töiden järjestelyjen takia tehtyä niin myöhään. Mutta onnistui onneks. Liike sijaitsee sen verran kaukana, ettei siellä ihan joka viikko viitsi hypätä. Kokeilen saisinko oppimaan nuo meidän kissat kotiruualle. Samalla sitä valmistaa ruuan kissalle kun koirallekin.
Mies lähti sitten tänään kotiaan. Sillä on siellä vähän velvollisuuksia, mutta niistä tarkemmin viikonlopun jälkeen.

Sain eilen eräältä tutulta emolehmätilalliselta viestin, että löytyisikö mistään ternimaitoa. Ne haluais varmuuden varaksi pakkaseen jos jonkun emon imettäminen syystä tai toisesta epäonnistuu. On sitten jostakin josta antaa. Niinpä minä sitten kiikutin 10 litraa ternimaitoa tilalle ja sain vaivan palkaksi ison muovikassillisen ruokaa koiralle. Oli lihaa, luuta ja sisäelimiä. Nyt on sitten kissoille sitä maksaakin siihen Rafaelon kiusaukseen. Pitää vaan jauhaa se jollakin. Pitääkin muistella kellä olis lihamylly joka vois sitä lainata.