Siinähän ne meni syntymäpäivät ja pari vapaa- ja työpäivää, että hujahti. Syntymäpäivillä muisteltiin menneitä ja naurettiin niin, että vedet oli tulla silmiin. Lahjat kelpasi ja oli tykättyjä. Mies toimi kuskina, kun kävi kaverinsa luona kylässä. Se ei niin kauheesti tälläisistä 'akkojen bileistä' välitä. Enkä viitsi sitten sitä pakottaakaan. Meillä on omat kaverit ja sitten yhteiset kaverit. Johtuu varmaan osittain suuresta ikäerosta, mutta toimii tää näinkin.
Sunnuntaina kerättiin sangollinen puskista viinimarjoja. Homma jäi kesken, kun Mies halusi lähteä Naga 2010 chilinsyönnin MM-kisoihin. Vain katsojina. Kerettiin sopivasti loppukahinoihin mukaan. Mestaruus tuli 82g maailman tulisinta chiliä, Naga Morichia. Siellä oli myös joitakin chiliyhdistyksen ja muiden alan harrastelijoiden myyntikojuja. Mies osti Poppamiehen kojulta muutamia kastikkeita ja tuoreita chilejä kaikkiaan n1,5kg. Mukana on Naga Morichia, Habanero, Aji Cristalia ja Lemon Dropia. Tuossa järjestyksessä tulisimmasta miedoimpaan. Mies meillä on kovempi syömään chilejä kuin minä, mutta joskus minäkin haluan ruokaan tulisuutta, joskus taas en. Samalla käytiin syömässä Amerikan Dinerissa hampurilaiset. Tehtiin samalla siis pieni muotoinen lomareissu.
Alkuviikko onkin sitten mennyt taas töitä puskiessa. Ja välillä on tuntunut ettei mistään tule mitään tai kaikki saa tehdä kahteen kertaan. Ja se vie sitten aikaa turhaan ja se rupeaa sitten turhauttamaan. Illalla jalat on huutaneet hoosiannaa ihan sietämättömästi. Varsinkin eilen, kun vierähti 12½ tuntia töissä ja siihen kaksi tuntia lisäksi työajoa. Illalla autosta pois pääseminen oli varsin tarkkaan mietittävä ja sisälle käveleminen varsin tuskallinen.

Mies oli lämmittänyt mulle saunan töiden jälkeen.Oli ihanaa rentoutua saunan lämmössä kaikessa rauhassa. Olin vähällä nukahtaa väsymyksestä lauteelle. Sitten sängyssä Mies vielä hieroi särkeviä jalkoja. Kyllä se on hyvä mies.
Niin ja on vielä kerrottava, että Mies keitti ne marjat mehuksi, kun olin töissä, kun neuvoin miten se tapahtuu ja tuli ihan hyvää menua. 
Kissat on olleet aivan mahdottomia, kun en ole niitä kauheasti kerennyt paijaamaan. Ja nyt ne sitten on olleet hellyyden kipeitä siitäkin edestä. Nojatuoliin istahtaminen on ollut varma nakki saada Soturiprinsessa syliin. Hevimies on tällääntynyt viereen tässä koneella istuessa ja välillä puskee kylkeen ja kainaloon niin, ettei kirjoittamisesta tule yhtään mitään.
Kävin ostamassa kissoille Rautiasta kuivikkeeksi lämmityspellettiä 4 säkkiä, kun sitä kerrankin oli. Tuli ostettua vuoden kuivikkeet kerralla. Samalla oli sovittu treffit eilisen emännän kanssa sinne, kun se toi minulle sangollisen maitoa jonka olin eilen väsyneenä unohtanut ottaa mukaan töistä lähtiessä.
Nyt meillä mene maitoa oikein urakalla, kun syödään niitä chilejä. Maito suojaa mahaa chilin poltteelta ettei suolisto räjähdä. Ja kun Mies vielä on luvannut tänään tehdä ruuaksi chili con carnea. Mä luulen, että se on aika tulista tavaraa.