Hengissä ollaan vaikkakin hiukan huonossa hapessa. Flunssa iskee päälle ihan kympillä. Ääni on seksikkään käheä ja pää on kuin olisi juonut puolikkaan kossupullon. Välillä pitää ottaa navetallakin seinästä ja parrenerottajasta tukea ettei ihan rupea tutkimaan kuivituspuruja muutaman kymmenen sentin päästä. Onneks ole yksin navettatöillä. muutaman päivän ku jaksais olla tolpillaan niin sitten vois jäädä hyvillä mielin lomalle. Se luultavasti viekin sitten jalat alta totaalisesti kun ei enää tartte skarpata, että lähtee töihin.

Kuten arvata saattaa ei tässä talossa ole paljon joulua tehty. Joululahjat nyt sentään kokolailla alkaa olla hanskassa, viimeistelyjä ja paketointia vaille valmiit. Miehen lahjat on piilossa ympäri taloa paketomattomina vielä. Eipähän pääse rapistelemaan ennen aikojaan. Kinkku on muuten meillä jo sähköuunissa. Ja se jääkin ainoaksi mitä meillä jouluruokia nyt varmaan tehdään. Vapaapäivien vähyys ja tämä tauti on kyllä tehokkaasti tappanut kaiken jouluvalmistelun siivouksesta lähtien. Ensin vietiin vapaapäivät. Sitten iski tämä tauti ja se oli sitten se viimeinen niitti jouluvalmisteluille. Kyllä se joulu menee menojaan, vaikka vähän se harmittaa kun kerrankin on joulu vapaa ja olis ollut mahdollisuus laittaakin sitä niin sitten tulee kipeeks.

 Kissat ovat ilmiselvästi sitä mieltä, että joulu on turhaa hössötystä. Ne ovat kiskoneet ainoat pitkät jouluverhot alas. En ole uskaltanut edes ajatella jakkaralle kiipeämistä ja takaisin ripustamista. Meille ei ole kukaan tulossa jouluna joten jos ei Mies niitä ripusta takaisin niin olkoon. 

Nyt taidan odottaa sen aikaa, että hellasta sammuu valkee ja painua pariksi tunniksi peiton alle pakoon tätä pahaa maailmaa. 

Ps. Meillä on talos pussauskielto päällä. Ei tosin koske koiraa muuten täällä iskis ihan pusupula.

TIEDOTUS: Järjestän arvonnan kaikille koirani syntymäpäivän kunniaksi, 26.12. mennessä kommentoinnin jättäneiden kesken. Palkintona on...jotain kivaa. Luultavasti itse tehtyä. Osallistu jos uskallat. Rohkea rotan syö.