Krääks! Taas ollaan vuotta vanhempi. Mies toi mulle keskiviikko aamulla jäätelöä sänkyyn ja hellitteli muutenkin ihan mahtavasti. Jonka seurauksena ylös nouseminen siirtyi muutamalla tunnilla. Miehen ei pitänyt jäädä mun viereen nukkumaan mutta kuinkas kävikään. Kyllä tuo aina työaamun voittaa.
Olen kironnut taas kerran sitä etten osaa englantia pätkän vertaa. Tuolla blogeissa vilisee linkkejä tiskirättien ohjeisiin vaikka kuinka, mutta kun ne tuppaantuu järjestäen olemaan englanniks. Eli vähän niinkuin meikäläisen ulottumattomissa. Pitää varmaan kehitellä jotain ihanomaa ja opetella samalla niihin jotain neulekuvioita. Tuo ananas-kuvio olis kyllä kaunis, mutta hiukan hidas tehdä. Sain juuri yhden rätin valmiiksi. Sellaisen oikean kokoisen. Parhaiten tulee tehtyä kun vahtaa tietsikalta jotain leffaa. Pannaan muistiin, että varaan elokuvia kesäkuun alkuun.
Mies oli eilen saanut kaupasta pizzan kaupan päälle kun kävi töiden jälkeen kaupassa joten tämän päivän syöminen sitten niinku kurahti. Mutta neste tankkaus on kyllä toiminut siitäkin edestä. Olen huitaissut naamaani 3½ litraa laimeaa mehua. Kasvikset tökki aamusta niin pahasti, että ne jäi tänään kahteen kahteen tomaattiin.

Kissoille tein uuden satsin kiusausta, kun aamulla otin viimeisen valmiin satsin pakastimesta. Ihmeesti vaan on uponnut, vaikka aluksi vähän epäilinkin, että miten käy. Hevimies vaan meinaa olla niin nirso, että mikään normi ruoka ei meinaa kelvata vaan pitäisi olla vaan herkkuja...herkkuja. Siksi kai se on taas vähän niinkuin laihan oloinen, mutta jos sille rupeaa niitä herkkuja vaan antamaan niin kohta se ei muuta sitten syökkään. Pitää ostaa jossain vaiheessa sille vähän tuhdimpaa herkku safkaa jota antaa vaan sille. Menee kyllä taas vaikeeks, mutta katsoo nyt, vaikka luulis ettei kissakaan ruokakupin eteen kuole jos siinä vaan on jotain syötävää.

ps. Vuodatus pottuilee niin, että päivitykset saa tänne ihan miten sattuu