Ei ole kaikki kohdallaan, ei. Kävin kaverilla katsomassa vajaan kahden viikon ikäisiä kissanpentuja. Juuri silmänsä aukasseita söpöjä karvapallejoita. ’Pirtelövatsoja’ kuten lapset niitä nimitti. Söpöjä, ihania, tekis....hetkinen...mieleni ei tehnyt ottaa yhtään pentua. Hyvä kun pidin niitä edes söpöinä. Olenko näin uuvuksissa? Tämä ei ole ollenkaan nyt meikäläistä !!! En reakoi asioihin ollenkaan niinkuin ennen. Ja älkää nyt tulko sanomaan , että olen tullut vanhaksi. (niinkuin eräs ex-anoppi väitti aikanaan, että olen kasvanut aikuiseksi kun huomasin, että olin herennyt nauramasta) Ei se minun perusluonteeni mihinkään muutu. Olen aina ollut heikkoina eläinpienokaisiin. Tuntenut lämpöisen ailahduksen sisälläni. Tuntenut halua viedä ne kotiin hoivattavaksi, mutta nyt ei mitään. No, ehkä se palaa sitten aikanaan.

Pesen pyykkiä, taas. Nyt koneeseen joutuu täkki, lakanoita ja päiväpeitto. Päiväpeitto jonka Mieheni minua edeltävä tyttöystävä osti minun kanssani, kylläkin, Miehelle. Estin häntä silloin ostamasta sellaista kukkapäiväpeittoa. Periaatteessa se on ihan ok peitto, mutta haluan sen pois. Jos Mies ei sitä ota, saa se mennä samaan kuormaan yhdenkaverin koiranpoikima-alustaksi. Siihen liittyy liikaa muistoja.

Kävin eilen tutkimassa yhtä sisustusblogia. :) Ja voipi olla, että tämä nainen sisustaa kerrankin kotinsa juuri niinkuin haluaa. Ilman että kellään on siihen mitään nokan koputtamista. Eräs idea on jo tuolla takaraivossa muhimassa ja vähän tehty asia eteenkin jotakin. Meillä kun roikkui aiemmin katossa naamioverkko, joka on nyt sitten poistettu. Koukut käskin jättää kattoon. Olen yhdeltä isännältä kysynyt tietäisikö se paria isohkoa (2m) männyn oksaa. Ajattelin laittaa ne tuonne katton rajaan roikkumaan. Parasta tietysti olisi jos ne saisi kelottumaan. Mutta kaikkeahan ei voi saada. Oli joulu, juhannus tai muut bileet, niin ne olisi helppo koristella tarvittaessa...Tätä ideaa ei siis ollut muuten siellä blogissa.

Sisäeteisen sisustus menee myös uusiksi, heti kun saan tuon ison jääkaapin siirettyä keittiöön. Ollut vaiheessa jo monta vuotta (se siirtäminen siis). Pitänee ostaa kuviosaha niin pääsee itse asiaan. Voi tietty olla että jää ens kesään. Tämän vuoden projekti on tämä takka. Eteiseen haluaisin kunnollisen lajittelukeskuksen lehdille, metallitölkeille, palautuspulloille. Lehtien tulo onneksi vähenee huomattavasti, kunhan Mies vihdoin muuttaa osoitteensa. Voisin myös maalata eteisen. Kunhan jouluvalot tulevat myyntiin hommaan eteisen kattoon kirkkaat ledivalot. Kattolamppu joka siinä on on loisteputki ja sen valo on minusta ärsyttävän raaka. Ilman valoa se on taas liian hämärä. Ajastimella toimiva ledi olisin varmaan hyvä ratkaisu. Kissoilla on ollut jo pari vuotta sellainen kirkas ledivalopallo yövalona ajastimella ja se on ollut mielestäni yksi parhaista hankintoja. Muutenkin pitää miettiä valaistus ratkaisuja. Minulla oli/on sellainen tuuletinvalaisin joka on nyt etten sanoisi mutkalla. Kiitos, jonkun känniääliön. Se toimisi valaisimen kyllä, mutta on sen verran epätasapainossa, ettei tuuletinta voi juuri käyttää. Makuuhuoneessa tuuletinvalaisin on kesällä todella hyvä ratkaisu. Tarttee vissiin tilata uus ja yrittää katsoa saisko vanhaa tasapainotettua jotenkin. Molemmille olisi kyllä paikkansa. Jos kesä on lämpöisempi kuin tämä kesä.

No, tulipahan nyt laitettua edes ideat muistiinkin. Pitääkin kurkata pankkitilille. Huomasin meinaan että tuuletinvalaisin on tarjouksessa vaan tän kuun loppuun.

Hetken päästä....

Nyt on tilattu kaks kattolamppua. Hohhoijaa. Sitten takkaremontin jälkeen ne voi sitten asennella. Tai siis pyytää jotain asentaa tai opettaa miten homma hoituu. En halua olla mikään avuton nainen joka ei tiedä miten lamppu (koko hökötys) asennetaan kattoon. Vai pitääkö siihenkin nykyään soittaa aina oikein sähkömies? Kun ei nykyään enää mitään sähkötöitä saa itse tehdä. Hyvä kun sulakkeen ja lampun saa vaihtaa.