Pääsin kuin pääsinkin ajoissa lähtemään niin Kaverin luota kuin Isänkin luota sitten jatkamaan matkaa. Kotona olin iltapäivällä jopa jo klo 17 maissa käytyäni nyppäämässä Miehen töistä samalla reissulla. Sen auto, kun oli hajonnut toissa päivänä. Ja onnistuneesti meidän vakikorjaajalla on just nyt parin viikon kesäloma.crying No, onhan sitä ennenkin yhdellä autolla pärjätty. Ja onhan sillä se Virago.smiley Jonka etutassu oli nyt uusittavana. Sai iltapäivällä hakea. Ja sillä se nyt sitten lähti viettämään huomista vapaapäiväänsä jättäen taasen melkein kaikki kotihommat mulle.angry No, käyköön nyt ajelemassa, kun ei ole koko kesänä päässyt.

Tultiin yhden ukkosmyrskynkin läpi. Vettä tuli sananmukaisesti taivaan täydeltä. Osa autoista oli pysähtynyt pitämään sadetta. Minäkin pysähdyi hetkeksi vähän ennen pahinta sadetta päästääkseni hätäsimmät ohitse, vain nähdäkseni ne myöhemmin ’sadeparkissa’.laugh Hissuttelin pahimmassa sateessa vain 60 km/h. Ei oikein tuntunut järkevälle ajaa lujempaa, kun tuli tunne, että pian lähdetään irti tienpinnasta. Muuten tuli ajeltua ihan rajoitusten rajoissa. Muutamia mielenkiintoisia kohtaamisia sattui niillä pätkillä missä ei tie ollut märkää. Onko siinä jonossa pakko ohittaa, vaikka näkee että on vastaan tulevaa liikennettä? Näköjään on. Kertaalleen meitä oli kolme autoa rinnan.angry Jos olisi ollut aikaa ja viitseliäisyyttä olisin varmaan ilmoittanut sen autoilija jo poliiseillekin. Olen joskus tälläisestä törkykaaharista ennenkin soittanut. Silloin oli todella paha ketjukolarivaara. Onneksi siitäkin selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Silloin painoin rekisterinumeron mieleen ja soitin poliiseille.

Juu, tänään olikin sitten taas työpäivä. Siellä ’Villisuolla’. Kyllä oli kumpikin niin lehmä kuin hiehokin kadonnut navetasta.yes Ei ollut kummastakaan ollut sitten eläjäksi. Jotain positiivistäkin tällä kertaa löytyi. Siellä oli käynyt sorkkahoitaja!!!surprise Ja se on paljon siinä talossa se. Tosin siellä oli taasen yksi makoilija, mutta se syö, märehti ja kääntää kylkeään, mikä on positiivinen asia. Mutta jotain sillä silti on vialla. Olisiko jalat kipeät tai jotain. Kipulääkettä sille annettiin ja juotettiin sangosta vettä, kun makuulta juominen on hiukan hankalaa.

Töiden jälkeen maistui sauna. Tuli taas tuhottua ¼ sellaisesta polttamalla hävitettävästä asiapaperikansiosta. Sillä saikin jo kiukaaseen hyvän alkulämmön. Kauhu oli seurana niin lämmitys, kuin saunomisenkin ajan. Makoili saunan pukuhuoneessa tai eteisessä pitäen vahtia.laugh Sai taas kylpeä ihan rauhassa välillä vilvotellen ja nauttia samalla pari lonkeroa. Huomenna saa nukkua pitkään, ehkä.

Mies oli soittanut useaan otteesseen sinä aikana kun olin saunassa. Virago oli heitäytynyt yhteistyöhaluttomaksi. sad Ja se nyt mietti mennäkkö kotiinsa vai tullakko takaisin tänne kotiin. Käskin mennä sinne, koska oli lähempänä enkä luvannut lähteä hakemaan sille kaljaa vain siksi, että kaikki ei mee niinkuin hän haluaa ja tulee vastoinkäymisiä. En olis muuten lähtenyt hakemaan, vaikka en olis mitään ottanutkaan.frown

Nyt etsin jotain pientä iltapalaa ja painun nukkumaan. Nukun sitten kun tuo naapurin poika lopetaatuon rallin tuossa ikkunan alla. Tuohon samaan ralliin näin kesällä tyrehtyy useimman kerran päikkärit. Joskus tekisi mieli kylvää ’nastoja’ tuohon tielleangry. Mutta onneks nämä ’mopokelit’ on olleet tänäkesänä todella vähäisiä.