Voi paska! Kyllä tuo miehen auto pitää saada ajokuntoiseksi. Tulen hulluksi ku en pääse mihinkään. Hätäisesti kerkesin tänään käymään 'arvauskeskuksen' mäellä, kun jo piti kiireesti viedä auto miehelle. Eli en sitten käynyt edes kaupassa niinkuin olin vähän suunnitellut. Minä kun en Miehen autolla aja periaatteessakaannkuin on ihan viimeinen pakko, kun se tuntuu niin epävakaalle ajettavalle.
Naapurin pojat ajaa taas tuossa oikein urakalla kun niiden isä on lomalla ja äiti töissä. Eipä auta muu kuin pitää koira sisällä. Itselläkin meinaa palaa pinna tuhon jatkuvaan pärinään. Kun se kuuluu vielä niin hyvin, kun on ikkuna auki. 
Tulipahan sitten päivä käytettyä silleen rentouttavasti ja vahdattua N.C.I.S. neljännnen tuotantokauden jaksoja tietsikalta. Ajattelin ensin että vahtaan ne omalta koneelta, mutta jostain syystä en sitten saanut niitä omalla koneella näkymään. Ja jouduin kattomaan Miehen koneella. Tuli taas jatkettua vähän virkkausta ja Isälle neulottua tiskirättiä. Siitä tulee kyllä kaunis, mutta on se jotenkin työläs.
Mies tuli viemästä autoo huoltoon vasta illalla myöhään. Oli mennyt kotona äitensä konetta laittaessa TAAS monta tuntia ja pitää vielä huomennakin mennä laittamaan, vaikka pitäis mennä sinne Espooseenkin. Nyt sinne pitää kuulema ladata jotain ohjelmia ja ne ei voi kuulema mitenkään odottaa ens viikoon. Kyllä jos noita koneita huolettais jossain liikkeessä, niin vois tulla aavistuksen kalliimmaksi.

Huomasin että olin jotenkin onnistunut sähläämään ja täällä on Vapaapäivä-poustaus kahteen kertaan. Anteeksi.
Huomenna mä lähden reissuun ja palajan sunnuntain aikana. Pääsen tuulettaa päätäni.
Susinoita lakka hetkeksi suhisemasta