Plääh! Nukuttaa, kun eilen meni niin myöhään kaikkine pyykäämisineen ja saunomisineen, pääsin nukkumaan vasta joskus klo 23 maissa. Mies oli onneksi tuolla pihatollakin mukana, muuten en olisi varmaan kerennyt sänkyyn ennenkuin puolen yön jälkeen. Siellä tuota aikaa vierähtää ihan huomaamatta, vaikka kuinka yrittää viipottaa eteenpäin. Siellä oli sellainen liharotuinen vasikka joka oli niin tyhmä etten muista toista moista tavanneeni. Ilmeisesti synnytys oli ollut joko rankka tai sitten sillä vasikalla vaan ei ole kaikki 'karvat' kohdallaan. Se oli syntynyt 30.9. ja noussut ekakerran jaloilleenkin vasta neljän päivän ikäisenä ja sitä juotetiin vieläkin tuttipullolla (vasikoiden), vaikka yleensä ne oppivat juomaan tuttisangosta noin kahden vuokokauden ikäisinä. Ja voin sanoa, että se juottaminen oli varsin mielenkiintoinen operaatio. Ensin sormet suuhun, tutti perään, sormet pois. Vasikka otti muutaman imaisun ja mökelsi sitten kielellään tutin ulos. Taas sormet suuhut ja koko show alusta uudelleen. Miehen kanssa ku juotettiin: minä pitelin vasikan päästä kiinni ja Mies sääti tuttipulloa. Ei oikein tiennyt olisiko itkenyt vai nauranut. Väkisin ei tarvinnut sitä kuulema juottaa, mutta juotettiin sille kumminkin tällä konstilla ½ litraa. Aamulla sain siis yksin juottamalla juomaan sen 2 litraa. Mielestäni se kyllä kokoonsa nähden juo ihan liian vähän. Mielenkiinnolla jään seuraamaan onko siitä pitemmän päälle eläjäksi. Onneks ei oo mahdollisuutta kasvattaa itse vasikoita, muuten se olisi varmaan lähtenyt mukaan. 
Jalat meinaa olla vähän arat, mutta hartia tuntuu huomattavasti paremmalle. Siihen laitettiin eilen illallakin taas kylmä geeliä. Se taitaa olla se mikä siihen parhaiten auttaa.

Sain luvan mennä aamulla puoli tuntia tavallista myöhemmin töihin. Se auttoi vähän etten ollut aamulla ihan silmä kourassa. Se että meni puolta tuntia myöhemmin aihetti sitten sen että vastaan tuleva liikenne oli tripla vilkasta normaaliin aikaan verrattuna. Pitääpä painaa mieleen tuokin seikka. Inhoan nääs aamulla vastaan tulevia autoja.
Nyt päikkäreille, kun huomenna ei edes kerkiä.